Auto cerade za sve vremenske uvjete

Vanjski dio automobila najpodložniji je raznim oštećenjima, a uz to je i glavni dio automobila koji drugi ljudi vide. Zato biste njegovom očuvanju trebali pridodati dodatnu pažnju, a upravo auto cerade pobrinut će se za njegovu zaštitu. Cerade za auto otporne su na sve vremenske uvjete i štitit će vaš automobil dok je parkiran.

Što su auto cerade?

Najpoznatije su auto cerade protiv tuče i mnogi misle da im je to jedina funkcionalnost, no nije. Cerade će vaš automobil štititi i od prljavštine, te od svih drugih nepovoljnih vremenskih uvjeta. Najsigurnija zaštita vašeg automobila bila bi garaža, no mnogima je to nemoguća misija ako žive u neboderima. Upravo zbog toga najbolja alternativa su auto cerade koje će vašu karoseriju štititi od tuče koja može oštetiti automobil ili od kiše, snijega i raznih drugih prljavština. Također, cerada štiti i boju automobila, koja uslijed dugotrajnog izlaganja suncu može izblijediti.

Odabir auto cerade po modelu automobila

Postoje univerzalne auto cerade koje pristaju na sve automobile u određenoj vrsti (limuzina, SUV, coupe…) i njihova kupnja nije pretjerano teška. Kako bi cerada što bolje pristajala automobilu, potrebno je kupiti ju što preciznije, a to ćete učiniti provjerom veličine koja vam treba za vaš automobil ili kupnjom cerade prema modelu automobila. Veličine cerada kreću se od S do XXL, a ako ne možete sami pronaći koja vam cerada treba, možete upitati prodavača za savjet ili poslati email korisničkoj podršci nekog web shopa  koja će vam rado pomoći.

Postavljanje i skidanje auto cerade

Možda ste mislili da je za postavljanje cerade ili skidanje i spremanje potrebno mnogo vremena, no to nije tako. Samo postavljanje i skidanje auto cerade je veoma jednostavan postao i obavlja se u svega nekoliko minuta kao i kod cerada za motor. U odnosu na vrijeme potrebno za postavljanje, te cijenu auto cerade, zaštita koju vaš automobil dobiva je neizmjerna.

Postavljanje auto cerade obavlja se u nekoliko koraka, a prvi je otpakiravanje i rastezanje cerade. Nakon toga ona se postavlja preko automobila, te se nakon prekrivanja mora zakačiti oko automobila, kako uslijed bure ne bi bila otpuhana s njega. Skidanje cerade obavlja se još jednostavnije. Prvo je potrebno otkačiti ceradu, zatim je omotati i spremiti do sljedećeg korištenja.

Auto kozmetika kao pomoć u održavanju automobila. Izgled i model automobila veoma su važni, no niti jedan automobil neće izgledati poželjno i mamiti poglede ako je prljav.  Čitajte više …

Najam autodoma. Razmislite o najam kampera i provedite nezaboravan odmor na najljepšim mjestima na svijetu! 

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...