Hrvatski hosting dostupan je u različitim paketima

Hosting općenito predstavlja uslugu smještaja vaših web stranica na nekom udaljenom serveru. Ugovara se kako bi vaše stranice bile stalno dostupne na Internetu i kako bi im svatko mogao pristupiti u bilo koje vrijeme.

Ugovaranje hrvatskog hostinga

Hrvatski hosting možete vrlo jednostavno ugovoriti putem neke od domaćih tvrtki koje pružaju te usluge. Danas na tržištu postoji mnogo tvrtki koje nude te usluge. Osim u cijeni, razlikuju se i u ponudi različitih vrsta paketa. Paketi se razlikuju u opcijama koje se nude unutar samog paketa i po mogućnostima doplate za određene usluge. Svakako je dobro prije nego ugovorite hrvatski hosting, provjeriti ponude nekoliko različitih tvrtki kako bi pronašli najbolji omjer cijene i onoga što vam treba. Primjerice, trebate li neke određene usluge, kod neke tvrtke će one biti uključene u paket koji odaberete dok će kod druge tvrtke biti potrebna nadoplata. Među uslugama koje su uključene u paket i uglavnom se razlikuju su veličina prostora, broj e-mail adresa koje se dobivaju uz hrvatski hosting, antivirusne zaštite i slično.

Prednosti hrvatskog hostinga

Mnogi se pitaju zašto bi ugovorili hrvatski hosting kada za istu, a ponegdje čak i manju cijenu, mogu ugovoriti usluge hostinga putem neke inozemne tvrtke. Razloga za to je to nekoliko, a glavni razlog je tehnička pomoć na domaćem jeziku. Naime, ako ugovorite hosting putem neke inozemne tvrtke, zatrebate li pomoć, morat ćete se njima obratiti. To će su uglavnom svoditi na komunikaciju putem emaila što ponekad zna potrajati. Isto tako, morat ćete komunicirati na engleskom ili nekom drugom jeziku, što može predstavljati problem onima koji ne znaju dobro druge jezike.

Ako se ugovorili hrvatski hosting i potrebna vam je neka pomoć, dobit ćete ju na hrvatskom jeziku. Isto tako, uvijek postoji mogućnost da nazovete korisničku službu telefonom ili čak odete do poslovnice tvrtke kod koje ste ugovorili hrvatski hosting i dobijete sve potrebne informacije na licu mjesta.

S druge pak strane, za ugovaranje hrvatskog hostinga neće vam biti potrebna niti kreditna kartica koja je potrebna za ugovoranje hostinga putem neke strane tvrtke. Hrvatski hosting ćete kod nekih tvrtki moći platiti putem Internet bankarstva, putem uplatnice ili u gotovini, ako odete direktno u poslovnicu tvrtke.

Punjač za iPhone. Veliki izbor polovnih i novih punjača i baterija za Apple iPhone mobilne telefone.  Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...