iXS nudi kvalitetu po pristupačnim cijenama

iXS je proizvođač moto opreme koji se već nekoliko desetljeća zalaže za vrhunsku kvalitetu zaštitne odjeće i dodataka za motocikliste i bicikliste. Svjesni važnosti zaštite tijekom vožnje na dva kotača, iXS nudi kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama, a njihovu su kvalitetu potvrdile i brojne nagrade, npr. ona za najbolji proizvod u stručnom tisku i prestižna nagrada Red Dot Design Award za dizajn.

Kao svoje vrijednosti iXS navodi strast za razvijanje proizvoda, vizionarstvo, najbolju kvalitetu i vrhunsku tehnologiju, savršeno pristajanje, kao i autentičnost. 

Nešto za svakog motociklista

Proizvođač moto opreme iXS nudi ponešto za svakog motociklista, a kako bi olakšali snalaženje, podijelili su svoje proizvode u nekoliko kategorija: 

  • Avantura – proizvodi za one motocikliste koji se sa svojim motociklima odvaže krenuti na daleka putovanja 
  • Sport – proizvodi za one koji motociklizam vide kao slobodnu aktivnost i vrstu sporta 
  • Klasično – proizvodi za one koji od motocikala očekuju osnovno, da ih preveze od točke A do točke B i pomogne im izbjeći prometne gužve 
  • Motorcross – proizvodi za ovisnike o adrenalinu koji svoju dnevnu dozu uzbuđenja pronalaze vozeći se po neravnim terenima 

Za svaku od ovih kategorija, iXS uzima u obzir specifične potrebe i po tome kreira svoje proizvode. 

iXS moto odjeća 

Moto odjeću koju proizvodi iXS odlikuje savršeno pristajanje. Poznati po švicarskom dizajnu, iXS odjeća rađena je od prvoklasnih materijala, izrađena je precizno uzimajući u obzir visoke sigurnosne standarde. 

Kao i za ostale proizvode, naglasak je na najboljoj kvaliteti i vrhunskoj tehnologiji. Proizvodi koji se mogu naći u ponudi uključuju motociklistička odjela, jakne, kombinezone, hlače… Neki od odjevnih komada univerzalni su, a neki su prilagođeni posebno za žene ili muškarce.

Obavezno nošenje moto kacige

Ponuda iXS moto kaciga je vrlo široka, ali one nude i najbolju moguću zaštitu, što je iznimno važno s obzirom na to da kaciga motociklistima doslovno čuva glavu. Sve iXS motorističke kacige temeljito su ispitane i podliježu ECE propisu 22 ujedinjena naroda. 

U ponudi je mnoštvo kaciga različitih oblika i dizajna te svatko može naći nešto za sebe, naravno vodeći računa o veličini potrebnoj za njega, kao i o svrsi, jer iXS nudi različite vrste kaciga s obzirom na to koja ste vrsta motociklista. Uz ovaj moto dodatak, osim što ćete biti sigurni, zasigurno nećete proći neprimijećeno u vožnji cestom ili po nekim off road terenima.

Trebaju vam još kvalitetne motorističke čizme za potporu i maksimalnu sigurnost.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...