Njegovane ruke s lakovima za nokte

Kada se problem sa sušenjem riješio, na red je došla želja korisnica da im drogerijski lakovi za nokte koje koriste u kućnim uvjetima pruže izgled istovjetan onom iz kozmetičkih salona, a to je prvenstveno visoki sjaj. Vremenom su proizvođači unaprijedili formule svojih lakova pa danas oni zaista izgledaju kao iz kozmetičkog salona. 

Iako je visoki sjaj postao specifikacija koja gotovo da se podrazumijeva, na policama drogerija ćete ovu vrstu pronaći vrlo lako jer na sebi većinom imaju natpise gel shine, shine i slično. Time se dodatno ističe njihov sjaj, a ponekad i trajnost kao kod Essence lakova za nokte koji imaju natpise shine, last & go i gel shine.

Oporavite svoje nokte

U svojim počecima lakovi za nokte su podrazumijevali samo jednu vrstu, a to su oni koji nužno služe za promjenu boje na noktima, dok su se nešto kasnije na tržištu počeli pojavljivati oni koji služe kao baza za nokte ili pak oni koji pružaju dodatan sjaj i osiguravaju dodatnu trajnost (tzv. top coat). 

Lakovi za nokte
Lakiranje noktiju lakovima za nokte

Nakon njih, a u jeku velikog trenda odlazaka u kozmetičke salone na trajni lak ili gel lak, na tržištu su se pojavili oni koji u sebi imaju blagu boju, većinom mliječnu, koji u svom sastavu imaju njegujuća ulja i sastojke koji doprinose oporavku noktiju te njihovom bržem rastu. Ovaj tip vrlo je popularan i danas kada žene žele oporaviti svoje nokte.

Essence kozmetika nudi pristupačne i povoljne proizvode

Kada govorimo o drogerijskoj kozmetici, apsolutni pobjednik u kategoriji visokokvalitetnih, a pristupačnih proizvoda je njemačka kozmetička tvrtka Essence, koju možete kupiti u online kozmetičkoj trgovini Pink Panda.

Essence lakovi za nokte

Naime, za razliku od ostalih drogerijskih kozmetičkih brendova, Essence kozmetika na tržište stavlja visokokvalitetne proizvode koji se nerijetko uspoređuju s luksuznim proizvodima, no njihove cijene su vrlo pristupačne pa ih koristi velik broj korisnica diljem svijeta. 

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...