Promjena frizure u trenu

Ukoliko pripadate onim ženama koje su sklone promjenama frizure u smislu promjene dužine, boje ili volumena, clip-on produžetci za kosu su idealno rješenje za vas. Naime, oni se uz pomoć specijalnih kopči vrlo brzo i jednostavno pričvršćuju za kosu te ne sadrže ljepila ni druge materijale koji mogu oštetiti vašu kosu.

Uz njihovo korištenje, frizuru ćete promijeniti vrlo brzo i sigurno ćete biti zadovoljni rezultatima.

Popularizacija ekstenzija za kosu

U posljednjih nekoliko godina uvelike je porasla potražnja za ekstenzijama za kosu, a posebno onim za čije postavljanje nije potrebno posjećivati frizerske salone. Osim brzine i jednostavnosti postavljanja, kod kupnje ekstenzija za kosu veliku ulogu ima i cijena pa se stoga sve veći broj žena odlučuje na drugo rješenje. A to su clip-on produžetci za kosu jer se brzo i lako postavljaju kod kuće te su puno povoljniji od ostalih varijanti produžetaka za kosu. 

Clip-on produžetci za kosu se brzo i lako postavljaju kod kuće te su puno povoljniji od ostalih varijanti produžetaka za kosu. 

Performanse clip-on produžetaka za kosu

Produžetci za kosu clip-on mogu biti napravljeni od:

  • prave kose
  • sintetičkih vlakana

Ukoliko su clip-on produžeci za kosu napravljeni od prirodne, prave kose možete ih stilizirati aparatima za stiliziranje kose koji koriste toplinu poput fena, pegle za kosu i raznih uvijača za kosu. U tom slučaju, možete ih stilizirati na sve načine, kao da se radi o vašoj kosi, no ipak se savjetuje njihovo skidanje prije spavanja. tuširanja ili kupanja.

Vodič za umetanje na kosu

S obzirom da clip-on umetke za kosu karakterizira brzina i jednostavnost upotrebe, u nastavku donosimo kratak vodič za njihovo postavljanje na prirodnu kosu:

  • vodoravno podijelite prirodnu kosu
  • na vrh kose kopčom pričvrstite clip-on produžetak za kosu
  • 1 ili 2,5 centimetara dalje postavite novi 
  • nastavite postupak do vrha tjemena
  • potrudite se da posljednji pokriva vaša prirodna kosa kako biste postigli prirodan izgled

Pročitajte sljedeći članak: Palete sjenila za ljetne mjesece

Apsolutni favorit za ljetne mjesece su Revolution palete sjenila. Dostupni su u raznim nijansama, među kojima dominiraju svijetle, jarke boje. Ovaj je brend godinama omiljen kod mlađe populacije, a u posljednje vrijeme sve ga više biraju i starije žene.

Njega kose je pola posla

Kao i prirodnu kosu, tako i clip-on produžetke za kosu valja pravilno njegovati, nevezano uz materijal od kojeg su produžeci napravljeni. Savjetuje se da se oni prije pranja počešljaju, a zatim i operu u toploj vodi s odgovarajućim šamponom koji bi na produžetku trebao odstajati barem jednu minutu. 

Potom se njeguju balzamom ili maskom za njegu kose, a zatim se balzam ispire, kosa se oprezno cijedi i suši fenom ili na zraku. Ukoliko pravilno njegujete svoje produžetke kose, dugo ćete imati lijepu i njegovanu kosu s kojom možete postići željenu duljinu, gustoću ili frizuru. 

Čitajte i sljedeći članak: Kultne Oxfordice – cipele koje nikad ne izlaze iz mode

Oxford cipele su jednostavno jedan od onih kultnih modela cipela koje su uvijek moderne i koje mogu obogatiti gotovo svaki outfit, posebno onaj poslovni. 

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...