Razni oblici i natpisi za majice

Namijenjeni za organizacije, za proslave, za školarce ili za studente, natpisi za majice su popularniji no ikada. Kreativni natpis na nekoj lijepoj majici može biti ne samo trenutno efektan, već i jako simpatična uspomena!

Natpisi za majice za razne prigode

Prva i najočitija prigoda gdje se natpisi za majice mogu vidjeti svake godine su maturanti srednje škole kod završetka škole. S nekim simpatičnim natpisom na prednjoj strani i potpisima na stražnjoj, maturantima na norijadi stvaraju krasnu uspomenu na lijepe godine koje su proveli s prijateljima.

Majice za djevojačku i momačku noć također su sve popularnije. To su obično majice kod kojih mladenka ima neki posebni dizajn da se ističe, a djeveruše imaju neki drugi. Često se te majice znaju raditi u stilu nogometnih dresovima gdje je mladenka nula, a djeveruše idu po brojevima.

Majice su svakako bitne i za razne organizacije, bilo da se radi o nekoj ozbiljnoj organizaciji ili o običnom projektu, uvijek je bitno ostaviti profesionalan dojam na publiku stoga majice, koje stvaraju jedan osjećaj profesionalnosti i kohezije, mogu dosta pomoći.

Natpisi za majice

Natpisi se također koriste i kod poklona. Nema boljeg poklona od onog u kojeg će osoba pogledati i sjetiti se nekog lijepog trenutka, uvijek će znati da je to poklon od vas. Najčešće se tu biraju majice sa zajedničkim slikama ili pak nekim natpisima koji govore o internim forama.

Kako smisliti dobar natpis za majicu?

Ono što je bitno jest da natpisi za majice nisu uvijek dobro strukturirani.

Stvari na koje se najviše treba obratiti pažnja su: gramatika (jer ne želite da vaši natpisi za majice svi budu pogrešno napisani), kontrast boje majice i natpisa (najlakše je ići s tamnom bojom i svijetlim natpisom ili obrnuto, mora biti vidljivo), veličina majice (svakako tražite primjerak, modeli su jako različiti od proizvođača do proizvođača) te dobra komunikacija s prodavačem.

Ne želite se naći u situaciji gdje vaša majica postaje negativna reklama za vaš posao jer je natpis na njoj pogrešno isprintan ili u situaciji da je dar kojeg poklanjate manjkav. Uvijek pazite da natpis na majici bude uočljiv i efektan jer je to odlična reklama za svaku prigodu.

Tražite li vrhunsku sportsku odjeću za trčanje, planinarenje ili aerobik po odličnim cijenama? Provjerite ponudu udobne odjeće za aktivno slobodno vrijeme. Čitajte više …

Danas u tiskarama možete personalizirati baš sve. Od odjevnih predmeta do kućanskih potrepština, što god vam padne na pamet. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...