Sigma je broj jedan u svijetu kistova za šminkanje

Tvrtka Sigma jedan je od vodećih proizvođača kistova za šminkanje i ostalih alata za nanošenje make upa. Proizvode ove tvrtke karakterizira visoka kvaliteta pa ne čudi da brojni svjetski poznati i priznati šminkeri upravo koriste njihove kistove i alate za nanošenje šminke. 

Ukoliko ste zaljubljenik u šminku, svakako biste trebali razmotriti kupnju nečega iz njihovog asortimana. Osim proizvoda za nanošenje šminke Sigma svojim klijentima nudi i velik broj make up proizvoda.

Video: Moji omiljeni kistovi za lice tvrtke Sigma Beauty

Paperjasti kist za podlogu

Svima je poznato kako je dobro odrađen ten temelj svakog dobro izvedenog make upa, a to zahtijeva i korištenje dobrih alata za nanošenje šminke. Upravo Sigma kozmetika u svom asortimanu nudi jedan takav kist za nanošenje podloge. Naime, ovaj kist vrlo lako i brzo nanosi podlogu za šminkanje, paperjasto je mekan i omogućava besprijekorno nanošenje podloga i korektora, a evo i njegovih specifikacija:

  • Funkcija: nanošenje i blendanje kremastih proizvoda
  • Specifičnost: duo fiber, okruglo rezan kist za besprijekoran finish
  • Preporučljivo za: nanošenje korektora i formulacija različitih podloga na lice
  • Prekrivanje: nadogradivo – blago do srednje

Pročitajte sljedeći članak: Hlače su odjevni predmet koji se nalazi u svakom ormaru

Hlače se proizvode iz puno različitih materijala pa je važno naglasiti da ne radite kompromise već kupite hlače koje su vama najudobnije i koje vam se čine najboljima za vas. Tijekom ljeta najčešće se biraju lagane i prozračne ženske hlače koje omogućuju koži da diše.

Set kistova za njegu kože

Osim kistova za nanošenje make upa, Sigma kozmetiči proizvodi sadrže i setove kistova koji služe za nanošenje maski za lice. Ovi Sigma kistovi napravljeni su kako bi korisnici maksimalno iskoristili svoje omiljene proizvode za njegu kože i tako poboljšali njihovo djelovanje. Naime, oni ne upijaju proizvode, vrlo su mekani i precizni te ne oštećuju i ne vuku kožu. U ovom Sigma setu kistova dolaze sljedeći:

  • 01 Clay/Mud Mask – jednakomjerno nanosi glinene maske na lice 
  • 10 Serum – jednakomjerno i nježno nanosi gel i serume na lice 
  • 05 Moisturizer – jednakomjerno i nježno nanosi hidratantne kreme na lice  
  • 15 Gel Maska – primjeren za nanos gel maski na lice, koristiti kružni nanos za jednakomjerno raspoređivanje maske na licu  
  • 20 Eye Cream – iznimno nježan kist za nanos kreme na predio oko očiju 
  • 02 Spatula – dodatak za nanos tekućih, kremastih i gel proizvoda na lice ili miješanje i kombiniranje proizvoda

Kozmetički novitet na policama trgovina

Sigma Beauty Lip Gloss
Sjajilo za usta Sigma Beauty Lip Gloss

Jedan od brojnih Sigma noviteta u kozmetičkom svijetu je svakako Sigma Beauty Lip Gloss. To je sjajilo za usta koje karakterizira velika pigmentacija, kremasta tekstura, sjajni finish, visoki sjaj, fino mljevene sjajne čestice te trajnost. Još jedna prednost ovog proizvoda je to što se ne lijepi pa ga je moguće nositi i za vrijeme vjetra jer neće ulijepiti kosu.

Čitajte i članak Anksioznost je problem starih i mladih, naime, danas gotovo da ne postoji osoba mlađe ili starije životne dobi koja nije osjetila barem jednom u životu probleme s anksioznošću. 

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...