Sjedeće garniture predstavljaju element udobnosti svakog doma

Odabir kvalitetne sjedeće garniture

Sjedeće garniture moraju biti iznimno funkcionalne i udobne, ali i vrlo dekorativne jer zauzimaju centralno mjesto našeg dnevnog boravka. Kupnja sjedeće garniture ne smije biti ishitrena jer je to dio namještaja koji se ne mijenja često i baš zbog toga mora ispunjavati sve naše zahtjeve, i što se tiče kvalitete, dizajna, funkcije i udobnosti. 

Izaberite svoj favorit ovisno o tome što vam se viđa izgledom, ali i što je funkcionalnije za vas jer su neki materijali lakši za čišćenje i održavanje od drugih, a i ne reagiraju jednako u dodiru s kožom.

Najvažniji faktor kojim ćemo moći eliminirati velik broj garnitura je odabir materijala iz kojeg je izrađena:

  • koža
  • umjetna koža
  • skaj
  • tkanina
  • ili nešto drugo

Izaberite svoj favorit ovisno o tome što vam se viđa izgledom, ali i što je funkcionalnije za vas jer su neki materijali lakši za čišćenje i održavanje od drugih, a i ne reagiraju jednako u dodiru s kožom.

Pročitajte sljedeći članak: Žardinjere za dom ili okućnicu

Jedan od odličnih načina kako uljepšati svoj dom je kupnja žardinjera. Žardinjere su posude za biljke koje se koriste za stvaranje prirodnih oaza u kućama i stanovima. Svojim predivnim izgledom i zelenilom koje se u njima nalazi učinit će svaki dom toplijim.

Kakav oblik i model preferirate?

Neki preferiraju klasične kutne garniture dok drugi vole kombinaciju trosjeda, dvosjeda i fotelje. Kutne garniture su odlično rješenje za stvaranje dodatnog prostora za spremanje ili spavanje jer se većinom mogu rasklopiti u dodatne ležajeve ili se ispod njih mogu smjestiti dodatne stvari.

Pročitajte sljedeći članak: LED reflektor sa senzorom je sve popularniji

LED rasvjeta se danas koristi u kuhinjama za osvjetljavanje radnih jedinica, u kupaonicama, dnevnim boravcima, ormarima, ali i za osvjetljavanje vanjskih prostora za čije osvjetljavanje su posebno popularni postali LED reflektori sa senzorom.

Trosjedi, dvosjedi i fotelje također mogu imati dodatne ležajeve, ali njihova je dodatna prednost u tome što se mogu lakše premještati iz prostorije u prostoriju i razmještati u razne kombinacije tako da dnevni boravak može često dobiti potpun novi izgled na taj način.

Stvorite si dom iz snova uz namještaj za dnevni boravak

Boja i materijal su izrazito bitni

Sjedeće garniture se mogu kupiti u vrlo velikom rasponu veličina i dizajna, pa čak i u kombinacijama s drvetom ili ratanom. Osim toga na tržištu namještaja se nalazi širok raspon nijansi i uzoraka pa ćete zasigurno pronaći nešto po svom izboru.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...