Zidna rasvjeta kao važan dio kućnog dekora

Prilikom uređenja doma najviše pažnje se posvećuje kupnji namještaja, no u posljednje vrijeme vrlo važna postaje i zidna rasvjeta. Naime, stručnjaci za uređenje doma postavili su standard svima koji danas uređuju dom, ističući koliko je zapravo ova vrsta važna i koliko može doprinijeti sveukupnom dojmu i izgledu prostorije. 

S obzirom na to koliko je zidna rasvjeta postala važna, na tržištu ima velik broj različitih modela i izvedbi pa korisnici mogu birati između velikog broja različitih rasvjetnih tijela koji se uklapaju u različite stilove uređenja. Odabir nije nimalo lagan te je istom potrebno posvetiti dosta vremena kako biste uskladili sve, a sva rasvjetna tijela sa prostorijama u kojima se nalaze, odnosno s njihovim uređenjem.

Kupaonska rasvjeta se uklapa u cjelokupno uređenje
Prilikom postavljanja rasvjete vrlo je važno koji model ćete odabrati, da se uklapa u cjelokupno uređenje prostorije. Također vrlo je važno i gdje u prostoriji stoji zidna ili kupaonska rasvjeta.

Ukoliko ste zbunjeni velikim izborom različitih modela i ne znate kako odabrati, u nastavku vam donosimo kratak vodič kojim možete uvelike pomoći u odabiru idealne zidne rasvjete za vaš dom.

Odredite stil uređenja svog doma

Kao što je svima već poznato, odabir rasvjete je jedan od posljednjih odabira koju koji svi čine prilikom uređenja doma. Tome je tako zbog toga što je rasvjeta kao šećer na kraju koji u potpunosti zaokružuje prostor. Upravo je zbog toga i kod kupnje rasvjete vrlo važan stilu uređenja koji ste odabrali za prostoriju koju opremate ili pak općeniti stil uređenja cjelokupnog doma, ukoliko samo jedan stil prevladava u svim prostorijama u vašem domu. 

Kreativnih 100 modernih ideja za zidnu rasvjetu u godini 2022

Kako se zidna rasvjeta nastoji prilagoditi različitim stilovima uređenja danas na tržištu možemo pronaći onu različitih stilova, poput:

  • Industrijskog stila
  • Boho stila
  • Skandinavskog stila
  • Minimalističkog stila
  • Rustikalnog stila
  • Modernog i apstraktnog stila

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...