Lako do hostinga i domene u par koraka

Iako je situacija možda nekada ranije bila drugačija, danas, kada je u pitanju web hosting Hrvatska ima jako puno toga za ponuditi. Naime, dostupne su brojne informatičke tvrtke koje nude ove usluge i koje će svojim budućim korisnicima ponuditi odlične opcije. Tako ove tvrtke nude najpopularnije oblike hostinga, kao što su:

  • Dijeljeni
  • VPS
  • Zakup cijelog servera

No, osim toga, odlučite li se za hrvatski web hosting, moći ćete birati i razne prilagođene pakete koji se razlikuju po broju uključenih usluga. Tako će svatko moći pronaći najbolje i najprihvatljivije rješenje za svoje potrebe, koji će mu biti i najisplativije.

Važno je napomenuti da se domena ugovara na određeno vrijeme i svakako morate paziti da je ponovo obnovite nakon što prođe taj početni period. 

Odaberite najbolji paket hrvatskog web hostinga

Kao što je već navedeno, brojne tvrtke koje nude hrvatski web hosting, nude mogućnost odabira različitih prilagođenih paketa. Ti paketi sadrže različite uključene usluge, koje se razlikuju po količini. Primjerice, u jednom paketu imate mogućnost korištenja 10 poddomena, u drugom 20 poddomena i sl. Tako svatko prije ugovaranja može vidjeti što mu je točno potrebno i na temelju toga odabrati najbolji paket po svojoj mjeri.

Registracija domena u par koraka

Isto kao što se smještaj web stranica može brzo ugovoriti, registracija domena na internetu je također vrlo jednostavan postupak. Bez obzira za koju tvrtku se odlučite, registracija domena će se sastojati od sljedećih koraka:

  • Provjera domene kako bi se utvrdilo je li slobodna
  • Ako je slobodna, nastavak postupka unosom osobnih podataka i podataka o plaćanju
  • Ako nije slobodna, potrebno je napraviti određene preinake
  • Na kraju, dobit ćete domenu na korištenje na ugovoreno vrijeme

Također, ovdje je važno napomenuti da se domena ugovara na određeno vrijeme i svakako morate paziti da je ponovo obnovite nakon što prođe taj početni period. 

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...