Proizvodi Wet n Wild kozmetike

Poznati Američki brend kozmetike Wet n Wild prodaje se već dugi niz godina u raznim drogerijama po svijetu. U posljednjih nekoliko godina ovaj brend došao je i kod nas, a sve što možemo reći o njemu je da ima odlične proizvode po svima dostupnim cijenama. Glavna stvar prema koje se ovaj Wet n Wild izdvaja od konkurencije je cijena, a ono što nudi za tu cijenu je u istinu impresivno. Ovaj brend osim osnovnih proizvoda ima i razne limitirane kolekcije koje oduševljavaju kupce i upravo zbog svih ovih razlog, ovo je jedan od najpoznatijih brendova kozmetike na svijetu.

Najpopularniji Wet n Wild proizvodi

Wet n Wild maskara je jedan od najpopularnijih proizvoda ove kozmetike. Čudotvorna maskara Lash Renegade koja sa svojom inovativnim četkicom trepavicama daje nevjerojatnu dužinu i volumen postala je totalan hit među ženama. Formula od  ove maskare je tekuća i nakon njenog korištenja na trepavicama nećete imati nikakve grudice. Osim na gornje, putem univerzalne četkice s kuglicom ovu maskaru možete jednostavno nanositi i na donje trepavice.

Maskara Wet n Wild
Wet n Wild maskara – Lash Renegade Mascara – Brazen Black

Jedan od najpoznatijih ruževa na tržištu je Wet n Wild MegaLast ruž za usne, koji je vrlo dugotrajan i njegova cijena je uistinu niska. Za svega 20 KN možete dobiti odličan ruž koji će služiti svrsi i uljepšati izgled vaših usana.

Osim toga kod Wet n Wild kozmetike razlikujemo još Photo Focus puder koji će sa kože lica očistiti sve nečistoće. Zbog cijene i kvalitete Wet n Wild puder unazad nekoliko godina veoma popularan u svijetu i sve više žena odlučuje se upravo na njegovo korištenje. Za razliku od ostalih proizvoda raznih kozmetika (Kozmetika Ofra, …) ovo je puder dolazi u samo pet nijansi, no njegovi prirodni efekti i omjer cijene i kvalitete su odlični.

Ostali kozmetički proizvodi

U ponudi ove kozmetike razlikuju se još razni proizvodi, a najpopularniji su WnW highliteri i tekući ruž za usne MegaLast koji u jednom potezu ostavlja dovoljno boje za odlično šminkanje usne.

Upravo zbog niskih cijena kozmetika Wet n Wild orijentira se najviše ka mlađi populaciji i zbog toga dostupan je u raznim shopovima po odličnim cijenama. Ne sumnjamo da će vas ova kozmetika oduševiti kvalitetom i da ćete postati jedan od njihovih vjernih korisnika.

U svijetu šminke bira se Essence. Većina žena svakodnevno koristi šminku, a da niti ne razmišljamo o tome kako ju nanosimo na lice. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...