Lijep i njegovan izgled omogućuje kozmetika Ofra

Kozmetika Ofra osnovana je 1979. godine, kada se terapeutkinja Ofra Gaito odlučila osnovati brend koji će u svom asortimanu ponuditi razigranu, mladenačku i energičnu kozmetiku. Upravo onu koja će svima omogućiti kreativnu igru s vlastitim izgledom, ali i mogućnost da od kuće održavaju ljepotu i mladenački izgled kože i pruže sami sebi spa tretman iz svog vlastitog doma.

Kozmetika Ofra za njegu očiju i usana
Kozmetika Ofra – sjenilo za oči

Danas je kozmetika Ofra jedan od najvećih kozmetičkih brendova, koji u svom asortimanu skriva sve – od šminke pa sve do kozmetike za njegu.

Kozmetika za cijelo tijelo

Temelji na kojima je rasla kozmetika Ofra usko su vezani uz njegu kože i spa, pa zato ni ne čudi kako je izbor proizvoda za održavanje ljepote i zdravlja kože lica i tijela ogroman. Osim proizvoda za njegu kože općenito, poput losiona i mlijeka za tijelo te peelinga, tu su i specifični proizvodi koji će vam pomoći ciljano djelovati na dijelove koji su vam od posebnog interesa. 

Kozmetika Ofra za njegu očiju i usana skriva cijeli svijet proizvoda, kao što su:

  • njegujući ruževi 
  • kreme za hidrataciju područja oko očiju
  • gelovi za učvršćivanje kože
  • odstranjivači šminke

Nadalje, tu su i razni proizvodi za hidratizaciju, čišćenje i toniranje tena, maske, serumi i peelinzi koji će vam podariti ljepši i uređeniji izgled te setovi koji u sebi skrivaju sve što bi vam moglo zatrebati, što je pogotovo zgodno za početnike.

Kreativni i lijep izgled uz pravu šminku

Kada govorimo o svijetu šminke koji nudi Ofra kozmetika, onda je prije svega važno napomenuti kako je izbor uistinu velik, pa ćete zasigurno pronaći nešto za sebe. Osim klasika koje danas ima svaki brend, poput paleta sjenila, ruževa, sjajila i olovki za usne, rumenila, pudera i korektora, kozmetika Ofra u ponudi također ima i proizvode koji su tek nedavno postali dio trenda. To su razni setovi za konturu i highlight, ali i svi alate koji bi vam mogli pomoći kod nanošenja šminke.

Na kraju, važno je spomenuti da svoju Ofra kozmetičke proizvode možete kreirati i sami, kada se radi o paletama sjenila. Umjesto single pakiranja sjenila za oči, sve što je potrebno je odabrati praznu paletu i punjenja sjenila za oči u bojama koje vam se sviđaju!

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...