Tisak na kratke majice online

Najčešći odjevni predmet kod muškaraca i žena tijekom ljeta su jednostavne kratke majice. Osim što ih mnogi nose tijekom privatnog, slobodnog vremena, mnogi su primorani nositi promotivne majice i tijekom vremena provedenog na poslu. One su odličan način pomoću kojeg možete izdvojiti vlastite zaposlenike od drugih ljudi i tako poboljšati reklamu vlastitoj firmi. Osim toga, kratke majice nerijetko se tiskaju i za neke prigode popust završetka škole ili pak koncerata. Sve o tome gdje ih možete pronaći po najboljim cijenama i kako odabrati kvalitetne saznajte kroz nastavak.

Odabir kvalitetnih majica

Odlučili ste se za tisak majica za vašu tvrtku, no ne znate na što trebate obratiti pažnju prilikom odabira? Ne brinite se, tu smo da Vam pomognemo. Prva stvar na koju morate paziti je naravno kvaliteta i materijal samih majica. Za vrijeme ljetnih vrućina veoma je bitno da se tijelu osigura prozračnost i da ono može disati. Za to će se pobrinuti majice koje su od sto postotnog pamuka, jer se je on pokazao kao veoma trajan i prozračan materijal. Osim samog materijala majice, veoma je bitan i način tiskanja majice. Kod nekvalitetnih tiskanja logo na majici već nakon nekoliko pranja može nestati, a to Vam vjerujemo nije u cilju. 

Tisak na majice Habeco web trgovina

U Habeco web shopu jednostavno možete naručiti tisak na kratke majice. Cijena ovisi o broju majica koje Vam trebaju, a u standardnoj ponudi nudi se jednobojni tisak na majice maksimalnih dimenzija 5 puta 10 centimetara.  Na količine od 100+ majica cijena je samo 2,29 € po komadu, što je veoma povoljno, a majice su dostupne u raznim veličinama i boji. U ovu cijenu je uključen jedan tisak u jednoj boji. Naravno, moguće je tiskanje i ženskih i muških majica, a na velike količine cijena po komadu je još jeftinija! Ako ste zainteresirani za tiskanje majica, pošaljite im upit s idejom i željama, kako biste dobili detaljniju ponudu.

Različiti modeli majica

Ne morate se odlučiti na jednostavne kratke majice, već možete birati i neke druge modele, poput recimo polo majica. One će biti znatno ljepše i ozbiljnije na Vašim zaposlenicima i na taj način će se vaša firma bolje prezentirati. Zaposlenici su glavni reprezent svake firme, stoga nemojte štedjeti na njihovoj uniformi!

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...