Pošaljite poruku natpisima na majicama

Bilo da nekome želite poslati suptilnu poruku, obilježiti trenutak ili jednostavno svima pokazati za što se zalažete i što volite, natpisi na majicama savršen su izbor. S obzirom da je trend natpisa na majicama već neko vrijeme vrlo popularan, vrlo je lako pronaći majicu s upravo onim natpisom koji tražite – ponekad i u više grafički različitih izvedbi. Ako slučajno ne naiđete na majicu sa natpisom koji vam odgovara, na izbor vam se nudi nekoliko servisa za tisak preko kojih sami možete uređivati vlastite natpise na majice.

Jasno i čitko

Natpisi na majicama često su popraćeni i fotografijama ili crtežima koji vizualno čine cjelinu na majici. Font odnosno oblik slova i boja slova također jako mogu utjecati na izgled samog natpisa na majici. Želite li kratko i jasno prenijeti svoju poruku, odlučite se za majice s natpisima pisanim čitkim fontom i u boji kontrastnoj boji majice. Veličina natpisa na majici također igra ulogu – ako ste jedan od jednostavnijih tipova i ne volite majice sa slikama, natpis na vašoj majici ne mora biti dosadan.

Odlučite se za majice s natpisima iznimno velike koji su grafički zanimljivo prelomljeni po majici ili iznimno male veličine, koji se ponavljaju po materijalu majice. Natpisi za majice su najuočljiviji na gornjoj polovici majice, odnosno dijelu koji dolazi na prsa, ali zanimljivi su i natpisi na majicama koji se nalaze na leđima ili recimo na samom dnu majice.

Zaigran dizajn

Natpisi na majicama mogu doći i popraćeni slikom. Najčešće se tu radi o majicama raznih bendova, filmova, serija koji mnogo govore o vlasniku majice. U tom slučaju natpisi na majicama često su vrlo kratki – bilo da se radi o imenu benda ili serije, krilatici filma i slično. Kombinacija natpisa na majici i slike može biti zgodna i za šaljive majice jer slika na kraju ipak govori više do tisuću riječi. S druge strane, znate li da vam predstoji stresan dan, izaberite natpise koji će vas podsjetiti da se nasmiješite, opustite i uzmete trenutak za sebe, a to će napraviti i za svakog tko obrati pozornost na vaš natpis.

Bilo da se radi o najdražem bendu, lijepoj poruci ili šali, natpisi na majicama koji odaberete mogu otkriti mnogo o vama zato zavirite u svoj ormar i provjerite što vaše majice govore!

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...