Toto toalet koji je svakako vredan vaše pažnje

TOTO MS604114CEFG#01 Ultramax II

Još jedan TOTO toalet koji je svakako vredan vaše pažnje je Ultramax II. Jednodelni dizajn daje mu bezvremensku, modernu privlačnost, što znači da izgleda odlično u svakom kupatilu.

Takođe, u poređenju sa toaletima iz dva dela, ova jedinica je mnogo lakša za čišćenje i održavanje. Pošto koristi samo 1.28 galona vode po ispiranju, ova jedinica je predstavljena kao visoko efikasni toalet. Industrijski standard za potrošnju vode je 1. 6 galona vode. Iako se možda ne čini tako, na duže staze, to je dosta smanjena potrošnja.

Osim toga, čak i ako ovaj toalet koristi manje vode od standardnih toaleta, to ga ne čini manje efikasnim. Dalje, visina toaleta je univerzalna, dok je posuda izdužena. Dakle, ove osobine su odlične za osobe sa invaliditetom. Štaviše, ovaj toalet je zaista udoban. Čak i tako, niža osoba bi mogla reći da je ovaj toalet prevelik i neugodan za upotrebu. Dakle, imajte to na umu.

TOTO Ultramax II MS604114CEFG#01 jednodelni toalet -recenzija

Toto UltramaxII je uistinu visoko efikasan toalet. Poseduje brzo snažno ispiranje koje čisti posudu, obod i potpuno uklanja otpad koristeći samo 1.28 galona vode po ispiranju.

TOTO Ultramax II MS604114CEFG tiho ispira vodu da ne probudi ljude noću, izgleda čisto nakon svake upotrebe i potrebno mu je samo nekoliko sekundi da napuni vodu u rezervoaru.

Dupli ciklonski sistem za ispiranje i obod bez rupa

Ultramax II poseduje 2 snažne mlaznice,dupli ciklonski sistem za ispiranje stvara snažnu centrifugalnu akciju koja temeljno čisti rub i posudu sa svakim ispiranjem. Na rubu nema rupa, što znači da voda koja teče iz rezervoara do ruba ne ulazi u male rupe, čime se održava brzina i snaga vode za guranje otpada ispod. Obod bez rupa olakšava čišćenje i daje besprekoran izgled. Takođe možete probati zidni toalet sa postoljem.

SanaGloss Super Glatka površina

Sprečavanje lepljenja krhotina, plesni i bakterija na porozne keramičke površine održava vaš toalet duže čistijim.

Karakteristike i specifikacije

  • Koristi 1. 28 galona vode po ispiranju, što je VaterSense-u odobren toalet visoke efikasnosti
  • Žalba na visinu: Da
  • Tehnologija dvostrukog ciklonskog ispiranja
  • Izdužena posuda za širi prostor
  • Snažno, tiho ispiranje, brzo punjenje
  • SanaGloss: Super glatka površina čisti posudu nakon svakog ispiranja
  • 3 inch ispirajući ventil
  • 2-1/8 potpuno zastakljeni trapovi
  • Uključuje meku-zatvorenu Izduženu školjku

Pranje, brijanje, tuširanje, čišćenje – puno je dnevnih aktivnosti za koje je potrebna dobra kupaonska rasvjeta.  Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...