Ovaj kompaktni uređaj čuva vaše pivo ohlađeno

Kada je reč o pristupačnom troškovno povoljnom uvek dostupnom pivu na točenje, ne tražite dalje od Edgestar KC2000. Ovaj kompaktni uređaj čuva vaše pivo ohlađeno i isporučuje ga stalno bez greške. Dakle, ako su vaše ambicije visoke, ali vaš budžet je nizak onda ovaj mali dragulj može biti onaj za vas.

Kako to izgleda?

Kegerator EdgeStar KC2000 ima izgled konvertovanog mini frižidera i stoga je UL odobreni konvertorski frižider. Dolazi u modernoj crnoj boji na crnoj površini, sa povratnim vratima. Zaštitna metalna podna ploča je pričvršćena na dno uređaja, što mu daje dodatnu izdržljivost i čvrstoću. Uključena su četiri točka i mogu se pričvrstiti tako da kegerator može biti veoma pokretan i zbog toga se lako može premestiti u željeni položaj.

Postoji metalna žičana (hromirana) sigurnosna ograda koja okružuje 3 strane na vrhu kegeratora, što pomaže da se osiguraju čaše i sprečava njihovo lomljenje i razbijanje. Posuda za kapanje hvata bilo kakvo prekoračenje nakon što je pivo natočeno. Vrh dizajna, toranj od nerđajućeg čelika sa slavinom pruža ledeno hladno pivo. Konačno, na zadnjem delu Kegeratora EdgeStar KC2000 nalazi se spoljni aluminijumski rezervoar za CO2.

Karakteristike

Termostat za niske temperature

Ugrađeni termostat omogućava kegeratoru EdgeStar KC2000 da održava ultra-niske temperature, lako dostiže nisku temperaturu od 30C (86F). Veliki plus za brzo hlađenje i održavanje hladnog piva.

Tanka širina

Širina je 4 inča manja od standardnog kegeratora u punoj veličini, ali je ipak dovoljno velika da drži bure. Ovo je odlično za uklapanje u te čvršće prostore ili praznine u kuhinji ili muškoj pećini.

Točak uključen

Kotrljajući točkovi olakšavaju prelazak iz sobe u sobu, kao i kada je to potrebno. Ovo može biti izuzetno korisno i pogodno za zabavu.

Spoljašnji nosač CO2 rezervoara

Ima više unutrašnjeg prostora jer je rezervoar za gas spoljno montiran na zadnjoj strani jedinice. Ima priključak za lako čitanje, što omogućava praćenje pritiska u rezervoaru.

Uključene komponente i montaža

  • Toranj od nerđajućeg čelika
  • Hromirana slavina
  • Domaći “D” sistem Sankei Coupler
  • Jedan regulator menjača
  • 5 ft. od 3/16 in. I. D. NSF odobrena linija piva
  • 5 ft. od 5/16 in. I. D. Najlonska vazdušna linija NSF odobreno
  • 5 lb. Aluminijumski rezervoar za CO2 (prazan)
  • Posuda za kapanje
  • Ključ za odvrtanje slavine
  • Slavina sa crnom ručkom

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...