Pravilno njegovanje tetovaže

Nadolazeći, topli dani za sobom nose ljetne komade odjeće koji pokazuju do sada skrivene prekrasne tetovaže na našoj koži. Neovisno radi li se o velikoj ili malenoj tetovaži, na muškarcu ili ženi, lijepa tetovaža će pridobiti našu pažnju. Budite sigurni da jednakom znatiželjom kojom vi promatrate tetovažu na koži drugih ljudi, oni isto tako promatraju vašu. Stoga se pobrinite da vaša tetovaža uvijek izgleda njegovano i lijepo. Kako vratiti sjaj vašoj staroj tetovaži i njegovati novu, pročitajte u nastavku.

Njegovanje tetovaže nakon tetoviranja

Nakon izlaska iz Tatto salona ste zaprimili detaljne upute za mazanje tetovaže i njegovanje za vrijeme zacijeljivanja. Svih uputa ste se pažljivo pridržavali sve do zarastanja vaše tetovaže. Konačno ponosno možete pokazati vašu tetovažu te nadoknaditi odlazak u saunu, na bazen ili na plažu. Potrebno je naglasiti da je i nakon procesa zacijeljivanja mazanje tetovaže te njezina njega izrazito bitna kako bi se zadržao lijep, sjajan izgled te žive, intenzivne boje. Na tržištu su dostupni brojni preparati za njegu tetovaže, te je također dostupna posebna profesionalna krema za njegu tetovaže Tatto Nano Shock. Krema je namijenjena njezi novih tetovaža, te vraćanju “starog” sjaja postojećih tetovaža.

Kako vratiti sjaj staroj tetovaži?

Kao posljedica vanjskih utjecaja s godinama tetovaža blijedi, neovisno na kojem dijelu tijela se nalazi. Korištenjem posebne kreme za mazanje tetovaže Tatto Nano Shock, moguće je vratiti sjajan izgled vašoj staroj tetovaži, isto tako krema za tetovažu će vratiti intenzivnu boju koju je tetovaža izgubila s godinama. Osim prethodno navedenog, krema za tetovaže će štititi vašu kožu od štetnih sunčevih zraka budući da sadrži UVA i UVB zaštitni faktor, stoga je odličan izbor za nadolazeće, vruće dane. Izgled vaše tetovaže te njezina postojanost ovisi isključivo o vama. Ukoliko brinete za izgled vaše tetovaže i njegu kože, vaša tetovaža će zadržati lijep, njegovan izgled te intenzivne boje koje ju čine posebnim ukrasnim detaljom vašeg tijela. Ponosno pokažite vašu tetovažu te uživajte u njezinom prekrasnom izgledu.

Apikalni granulom je bakterijska infekcija lokalizirana u gornjoj ili u donjoj čeljusti. Smješten je na vrhu korjena zuba, koji se sastoji od granulacijskog tkiva okružen fibroznom kapsulom. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...