Lux Factor krema za tetovaže koja će vašu tetovažu održavati novom

Nakon tetoviranja, prva dva tjedna najbitnija su za njegu tetovaže jer je tada ispod tetovaže rana o kojoj se je potrebno pobrinuti da zaraste što bolje i da se spriječi mogućnost infekcije. Ukoliko ste mislili da ste se tetovirali i da je to to, grdno se varate, jer tek sada počinju muke oko redovitog ispiranja i mazanja tetovaže.

Kako se brinuti o tetovaži?

Budući da je nakon tetoviranja tetovaža veoma osjetljiva jer je igla stvorila ranu, morate se posebno brinuti o njoj. Veoma je važno redovno ispiranje tetovaže sa vodom i mazanje kremom.

Krema za tetovaže

Nemojte koristiti šampone niti bilo kakve agresivne preparate koji bi mogli uzrokovati alergijsku reakciju u dodiru sa bojom od tetovaže. Lux Factor krema za tetovaže služi za održavanje njihove boje i ona se ne smije koristiti do trećeg tjedna nakon tetoviranja.

Mogućnosti infekcija nakon tetoviranja

Infekcije nakon tetoviranja su rijetkost no ipak ćemo vam dati nekoliko savjeta kako da minimizirate mogućnost njihovog pojavljivanja. Prilikom tetoviranja iglom se ubacuje strano tijelo (boja) pod kožu i već to može izazvati neku alergijsku reakciju na tijelu. U slučaju da se to desi i da se na mjestu tetoviranja pojavi crvenilo i li osip ili bilo kakve druge reakcije poput temperature ili mučnine, posavjetujte se sa doktorom.

https://www.youtube.com/watch?v=Nx8MFRWnLGk

Kako bi tetovaža što bolje zarasla preporučuje se tetoviranje na kraju tjedna. Na taj način tetovaža će imati 2 dana tijekom vikenda za početno zarastanje u miru. Stvaranje površinskog sloja kože traje jedan do dva dana i upravo to će se stvoriti preko vikenda.

Briga o starim tetovažama

Krema za tetovaže

Lux Factor krema za tetovaže najpoznatija je krema za brigu o starim tetovažama. Zahvaljujući svojim sastojcima poput vitamina E, antioksidansa polidatina i shea maslaca, ova krema pomoći će vašoj tetovaži da održi kvalitetu boje postojanom i kožu hidratiziranom. Redovnim korištenjem ove kreme vaša će tetovaža neovisno o starosti izgledati kao nova, a ova krema za tetovaže pomaže i kod starih već uništenih tetovaža. Vratiti će i tim tetovažama boju i poboljšati njihov izgled koji je izbjeljivao tijekom godina.

Znate da se zbog niskih cijena kozmetika Wet n Wild orijentira najviše ka mlađi populaciji. Više o toj kozmetiki možete pročitati ako slijedite linku.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...