Učinkovita Bootector zaštita prtljažnika

Automobili su danas mnogima nešto što im je potrebno svakodnevno, bilo da ga koriste za putovanje od jedne do druge točke ili ga koriste za prijevoz raznih vrsta tereta. Ako vam je automobil više potreban za to drugo, onda sigurno znate i sami da je dobro imati i određenu zaštitu. Teret se najčešće prevozi u prtljažniku pa ga je dobro i dodatno zaštititi.

Iako postoje razne vrste zaštite, mnogi vozači se odlučuju za Bootector zaštitu prtljažnika jer nudi odlične karakteristike po pristupačnoj cijeni.

Što je Bootector zaštita prtljažnika

Bootector zaštita prtljažnika auta je poseban dio koji se stavlja u njega i prije svega štiti podnu oblogu. Ako se stražnja sjedala spuste, onda djeluje i kao zaštita za njih, a osim toga, nudi i posebni dio koji se izvlači i koji se može staviti preko stražnjeg branika auta i na taj način djeluje i dodatno kao zaštita branika.

Bootector zaštita prtljažnika a štiti podnu oblogu i nudi i posebni dio koji se izvlači i djeluje kao zaštita branika.

Bootector zaštita prtljažnika je izrađena od plastičnih i tekstilnih materijala, a važno je istaknuti da je vodootporna pa čak i u slučaju da nešto prolijete, sigurni ste da nećete oštetiti podnu oblogu prtljažnika.

Zašto osigurati prtljažnik auta

Ako često prevozite stvari u prtljažniku, lako se može dogoditi da ga oštetite. No, uz Bootector zaštitu za prtljažnik auta ne morate brinuti. Ovo su njegove glavne značajke:

  • Bootector je u potpunosti prilagođen prtljažniku što znači da će savršeno pristajati
  • Štiti cijelu unutrašnjost prtljažnika, od podne obloge do stražnjih sjedala
  • Štiti i stražnji branik ako se iskoristi njegov dodatni dio 

Zbog svega navedenog, sve se više vozača odlučuje za postavljanje Bootectora u svoje vozilo kako bi dodatno osigurali prtljažni prostor.

Jednostavno montiranje i održavanje autoopreme

Bootector zaštita za prtljažnik auta se vrlo jednostavno postavlja, odnosno to ćete moći i sami napraviti nakon kupnje. A postavlja se korištenjem samoljepljive čičak trake pomoću koje ćete ga odlično učvrstiti u unutrašnjosti prtljažnika. 

Bootector zaštita prtljažnika štiti prtljažnik i jednostavno se čisti

Kada je riječ o održavanju, možemo reći da je održavanje slično kao i održavanje auto tepiha koje gotovo svi vozači imaju u autu. Budući da je automobilski Bootector vodootporan i ima glatku površinu, prljavština neće prodrijeti duboko u njega pa ćete ga jednostavno očistiti. Možete ga usisavati, a možete se koristiti i vlažnom krpom kako biste ga dodatno očistili. Zbog jednostavnog postavljanja, očistiti ga možete unutar vozila, a možete ga i izvaditi te nakon čišćenja vratiti u auto.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...