Svaki detalj na vašem autu je jako važan

Kada su u pitanju detalji u uređivanju doma, muškarci generalno nisu toliki perfekcionisti. Ipak, bez namjere da pokrenemo lavinu stereotipa, kada je u pitanju automobil, tu se stvari mijenjaju, pa kako muški tako i ženski vozači obično žele da je njihov automobil „cakum pakum“.

Tepih u kući

Svi mi kod kuće imamo tepih ili bolje rečeno više tepiha. Uloga istih je višestruka pa se tako prema njima i ophodimo. Tijekom hladnih zimskih dana oni su tu da spriječe temperaturu da preko naših stopala izađe iz tijela, tako da nas drže ugrijanim.

Osim toga, jako su bitni za stilsko uređenje i pridodaju samom doživljaju bilo koje prostorije. Vjerovali ili ne, ista stvar je i s automobilima. Tepisi za auto su često izostavljana stavka prilikom sređivanja novog automobila, pa se često stvara, uvjetno rečeno, rupa u svemu tome.

Vrste auto tepiha

Tepisi za auto se, osim po standardnim tipovima koji se tiču veličina i tipa auta, dijele na gumene i tekstilne. Obje vrste imaju svoje neke prednosti i mane, no prije nego što prijeđemo na to, moramo dodati još nešto. Ako vidite da su tepisi u vašem automobilu „pri kraju“, nemojte oklijevati uložite nešto novca, poslije ćete biti sretni što jeste.

Počnimo s tekstilnim auto tepisima – ono što je možda najbitnije, ovi tepisi za auto su jako popularni u gradskim automobilima, ali i u onim luksuznijim modelima ostalih tipova auta i to iz više razloga. Za početak pružaju toplotu, mnogo su ljepši u odnosu na gumene, a i pored svega toga stilski pridodaju izgledu automobila.

S druge strane imamo gumene tepihe za auto, koji su i pored svega, podjednako zastupljeni kao i tekstilni. Gumeni tepisi za auto su idealni ako živite na području gdje su kiša i blato česte pojave, pa se kao takvi smatraju idealnima za terence.

Odabir i kupovina

Bilo da se odlučite za, po pravilu jeftinije, gumene auto tepihe, ili nešto skuplje tekstilne, zapamtite da se nećete pokajati, jer će se svježina sigurno osjećati. Kupovina istih je prilično jednostavna, budući da se tepisi za auto prave u tipskim dimenzijama, pa se oko tehničkih detalja nemate potrebe zamarati.

Za čist prtljažnik vam je potreban Bootector koji štiti podnu oblogu prtljažnika, a osim toga, nudi i zaštitu branika.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...