Personalizirani pokloni savršena su ideja za ove blagdane

Vrijeme blagdana sve nam se više bliži, a samim time i vrijeme darivanja, još jedna sezona u kojoj za naše najdraže moramo pronaći poklon od srca. Ako su vaši kreativni izvori presušili i nemate više ideja, personalizirani pokloni uvijek su dobar odabir! 

Oni su nešto što će vaši najmiliji s ponosom pokazivati drugima, ali i nešto što će s veseljem koristiti dugi niz godina, ovisno o tome što ste im poklonili.

Slika na poklonu je tisuću riječi

Tisak na tekstil u zadnje je vrijeme veoma popularan, jer vam omogućuje da personalizirate široki popis stvari. Razni funkcionalni predmeti mogu postati simpatični i unikatni personalizirani pokloni uz tisak na tekstil, kao što su:

  • Torbe
  • Kape
  • Novčanici 
  • Kišobrani 

Bez obzira radi li se o tekstu, crtežu ili fotografiji, na tekstil se printati može gotovo svaki motiv kojega zaželite. Ipak, prije no što se odlučite na ovu vrstu personaliziranog poklona, svakako provjerite koju vrstu printa odabirete. Generalno govoreći, važno je odabrati print koji je otporan na visoke temperature, savijanje i pranje, pogotovo ako se radi o majicama i torbama.

Uredite svakodnevne predmete

Osim tekstila, personalizirati možete i druge vrste poklona. Uz posebne alate, na keramičko posuđe moguće je nacrtati razne motive, dok uz boje za tekstil možete vlastoručno personalizirati poklone poput tenisica, majica i torbi. Tiskati se također može i na svakodnevne predmete, poput maski za mobitel, rokovnika i kemijski, što su odlični personalizirani pokloni za svakog poslovnjaka u vašem životu. 

Budite kreativni pri izradi personaliziranih poklona

Pokloni se također mogu personalizirati i na drugi način. Mnogi trgovci danas nude također mogućnost stvaranja posebno kreiranih kozmetičkih proizvoda koji odgovaraju za točno vaše potrebe, što je odličan personalizirani poklon za sve vaše bližnje!

Birajte pametne i korisne poklona

Kod personaliziranih poklona veoma je lako odlučiti se za sitnice koje možda nisu toliko korisne, no zbog personalizacije se mogu činiti kao odličan odabir. Imate li tu mogućnost, radije potražite personalizirani poklon koji ima i svrhu i kojega će primatelj rado koristiti. Tako ćete biti sigurni da ste poklonili ono čime će se moći pohvaliti pred drugima. 

Funkcionalni personalizirani pokloni su, na kraju krajeva, ipak najbolji pokloni, pa razmislite o onima sačinjenim od predmeta koji su potrebni primatelju. S personaliziranim poklonom teško možete pogriješiti, stoga pustite svojoj mašti na volji i poigrajte se svim mogućnostima koje vam se nude.

Razni darovi za Valentinovo koji oduševljavaju. Ususret najromantičnijem danu u godini svi zaljubljeni nailaze na istu nedoumicu – kako odabrati savršen poklon za voljenu osobu? Čitajte više …

Darovi za rođendan ovisit će o osobi. Prilikom odabira savršenog dara uzmite u obzir interese i stil primatelja.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...