Razni darovi za Valentinovo koji oduševljavaju

Iako imamo jako velik broj opcija, u današnje doba nije lako nekome kupiti dar. Moramo paziti na toliko stvari odjednom da to postane obaveza, a nikome nije ugodno imati velik broj obaveza svaki mjesec. Danas ćemo vam pomoći kako da smislite savršen dar za Valentinovo i kako da postanete bolji u kupovini darova.

Darovi za Valentinovo su sentimentalni

Bitno je da dar za osobu koja vam je draga bude i funkcionalan i emocionalan. Darovi za Valentinovo su najčešće najteži za odabrati. Preporučujemo vam da jedna komponenta dara bude funkcionalna i da ona bude vezana uz neki hobi, talent ili interes osobe kojoj kupujete dar. 

Ako voli pisati, kupite joj pribor za pisanje. Ako voli odjeću, bon za neki trgovački centar je dobra ideja. Ovaj dio poklona je bitan, ali nije najbitniji. Univerzalno zanimljivi pokloni su razni pribori za čaj ili kavu, ovisno o tome što osoba pije, ili pak neki alkoholni paket. Kozmetički setovi su isto dobra ideja za one koji dosta vremena ulažu u sebe.

Odabir poklona za Valentinovo

Drugi dio poklona je emocionalan i on je bitniji. Mora se raditi o nečemu što će tu osobu podsjećati na odnos koji imate s njom, a s obzirom na to da su darovi za Valentinovo emocionalni, vrlo lako ćete smisliti neku internu šalu ili neku smicalicu koja će se svidjeti drugoj osobi. Bilo što što ima motiv srca ili neko lijepo značenje može biti prigodan dar.

Kreativni poklon za voljenu osobu

Nije loša ideja nabaviti nešto kreativno, drugačije ili personalizirano, a na kraju krajeva možete nadodati i čestitku ili pismo. Čak i ako „praktični“ dio poklona ne oduševi osobu, emocije će biti jače od primatelja poklona i neće biti nikakve ljutnje.

Kako odabrati savršen dar za Valentinovo

Darovi za Valentinovo su komplicirani jer želimo pokazati drugoj osobi da nam je stalo do nje, ali ne želimo kupiti nešto što svi kupuju. Prvo razmislite o tome:

  • čime se ta osoba bavi?
  • Što ona voli? 
  • Koja joj je glavna zanimacija? 

Možete se u tajnosti posavjetovati s vašim zajedničkim prijateljima kako biste se uvjerili da nećete darovati nešto što ta osoba već ima.

Nakon što nađete savršen praktični dar za voljenu osobu, napravite emocionalni dio poklona. Fotke, čestitke, pisamca i pjesme su vrlo korisne. Ne zaboravite lijepo upakirati poklon!

Pokloni za Valentinovo dostupni online

Darovi za Valentinovo mogu biti uistinu različiti, a najbitnije je da dobro poznajete osobu. Ako tražite idealan poklon za Valentinovo, možete pogledati širok asortiman web trgovine Gorila Darila. Zasigurno ćete pronaći idealan poklon za vašu bolju polovicu i oduševiti je.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...