Budite kreativni pri izradi personaliziranih poklona

Svima je poznato da je kupnja poklona i odabir istog za dragu osobu vrlo težak, zbog čega vrlo često nismo sigurni što kupiti, odnosno nismo sigurni što bi to obradovalo osobu kojoj poklanjamo ili nam se svi pokloni čina prejednostavnim ili već viđenim. Kako se ta situacija ne bi ponovila i kako biste vi pokazali da vam je stalo do osobe kojoj poklanjate poklon, razmislite o kupnji personaliziranih poklona. 

Oni su nešto što je u posljednje vrijeme vrlo popularno, a čime oni koji poklanjaju dodatno pokazuju svoju kreativnost i donose osmijeh na lice osobe kojoj se poklon poklanja.

Evo male pomoći pri darivanju

U moru već viđenih poklona postoje i personalizirani pokloni koji su uvijek dobar izbor, a kao neki od najboljih pokazali su se:

  • Majice s personaliziranim naljepnicama, fotografijama i aplikacijama
  • Personalizirane šalice
  • Personalizirane olovke i upaljači
  • Personalizirani pladnjevi za posluživanje

Kupnjom nekog od ovih personaliziranih poklona, osobi kojoj ga poklanjate pokazat ćete koliko je dobro poznajete i sigurno ćete joj donijeti osmijeh na lice.

Kako do personaliziranih poklona

Personalizirani pokloni nisu uvijek bili popularni i vrlo ih je teško bilo pronaći, no postupno su se počele otvarati darovne trgovine, odnosno trgovine u kojima se mogu naći različiti, unikatni i originalni pokloni. U novije vrijeme te trgovina nude i usluge personalizacija poklona koje kod njih kupite. 

unikatni i originalni personalizirani pokloni
Sada mogu se naći različiti, unikatni i originalni personalizirani pokloni.

Osim toga, danas postoji velik broj online shopova na kojima možete personalizirati poklon koji želite. Dio online shopova posjeduje i svojevrstan katalog personaliziranih poklona koji možete prelistati i u kojem možete naći inspiraciju ili pak odabrati neki od natpisa ili dizajna koji vam se sviđa i koji je prikladan za osobu koju želite darivati.

Nešto više cijena ove vrste darova

Kada govorimo o poklanjanju personaliziranih poklona, valja znati da je njihova cijena nešto više od klasičnih. Ipak, ono što je važno je vaša namjera i vaša volja i želja da osobi kojoj poklanjate poklon posvetite posebnu pažnju i oko nje se posebno potrudite. U tom smislu nije važno kolika je vrijednost dara, već je puno važnija poruka koju šaljete tim dar. 

Ideje za personalizirane poklone

Tako će vašoj prijateljici ili prijatelju koji su tek diplomirali dovoljan znak pažnje, biti, primjerice, personalizirana kemijska olovka ili nalivpero na kojoj će se pronaći lijepa poruka koju ćete smisliti sami ili koju ćete preuzeti s interneta ili iz neke knjige. Ta kemijska po sebi ne mora biti jako skupa, no upravo je poruka na njoj ona koja nosi cijeli poklon i čini ga još vrjednijim.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...