Šaljive muške majice s kratkim rukavima

Majica je odličan komad odjeće – dobar poklon, praktični promotivni artikl, jednostavan izbor za svakodnevno kombiniranje. Muške majice s printom tiskaju se u izuzetno velikom broju dizajna i postoji široki asortiman proizvoda od kojih možete birati. Danas ćemo vas upoznati s raznoraznim idejama i mogućnostima koje imate kad je u pitanju tisak na muške majice.

Gdje koristiti muške majice?

Za što možete koristiti muške majice sa printom i koje su prigode u kojima su one praktičan izbor? Kupovina majica za osobno korištenje nešto je na što ne smijemo zaboraviti – ponekad je lijepo počastiti se nekim novim komadom odjeće, a još je bolje kad se radi o personaliziranoj majici koja ima posebno značenje za nas.

Majice su dobre i kao poklon

Majice su odlične i za poslovne prilike, kako sastanke, tako i promotivne artikle. Majice se uvijek nose te su zbog toga jako dobre za brending – možete dobiti besplatnu reklamu. Na sastancima i promociji bilo kakvih projekata, dobro je stvoriti grupni, vizualni identitet u kojem ćete moći lagano prepoznati čija je čija uloga. 

Majice kao poklon

Majice su dobre i kao poklon, a muške majice dolaze u različitim dizajnima te se najbolje prodaju one komične! Šaljivi natpisi i vicevi uvijek su aktualni, a ako bolje potražite, sigurno ćete naći barem jedan model koji je idealan za osobu koja slavi!

Tiskanje personaliziranih majica

Nemojte zaboraviti kako u svakoj boljoj tiskari možete dati majicu na personaliziranje, odnosno tiskati svoje natpise i dizajne na različitu odjeću. Muške majice se najčešće tiskaju:

  • sa šaljivim natpisima
  • smiješnim slikama 
  • nekim izrazima iznenađenja – poput objave trudnoće, momačke večeri…

Izrada muške majice s tiskom

Kad izaberete idealnu boju i veličine te kvantitetu, možete izabrati što će biti na prednjem dijelu majice te na stražnjoj strani. Nemojte zaboraviti na dostavu i vremenski okvir tiskanja, tako da ako kupujete personalizirane majice za neku prigodu, morate to napraviti nešto ranije od očekivanog.

Pazite da kontrast slova i pozadinske boje bude dobar te da sve bude vidljivo i izdaleka. To je prilično bitno i za poslovne prilike – tako ćete privući ljude izdaleka. Pripazite da je trgovina gdje ćete napraviti tisak na majice ona kojoj vjerujete i ona koja nudi povrat novca u slučaju bilo kakve problematike.

Gdje naručiti muške majice?

Web trgovina majice.si u ponudi ima razne muške majice, koje možete naručiti u svega nekoliko klikova mišem. Odaberite majice iz njihove ponude koje želite naručiti ili sami kreirajte svoju majicu preko jednostavne aplikacije na njihovoj web stranici. Nakon narudžbe u svega nekoliko dana majice će stići na vašu kućnu adresu.

Oxford cipele. Sada su u igri oxfordice kojima je dodana čipka, veliki trend u obući ovog proljeća. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...