Dječje komode su spas za organizaciju

Kada govorimo o organizaciji, posebno dječjih kutaka i soba, tada su dječje komode jedno od najboljih rješenja. One svojim primjerenim dimenzijama najbolje odgovaraju manjim prostorima dječjih ili roditeljskih soba. 

Iako su nešto manjih dimenzija od klasičnih ormara za organizaciju, pružaju dobar skladišni prostor za odlaganje dječje odjeće i potrepština, posebno kada govorimo o odjeći za nešto manju djecu koje onda može i više stati.

Kod kupnje dječjih komoda od velike je važnosti izbor materijala od kojih je ona napravljena. Naime, one su vrlo važan dio svake dječje sobe te u velikom broju slučajeva one ostaju dijelom namještaja ove prostorije.

Dječje komode za presvlačenje

Osim klasičnih modela koji se najčešće koriste za pohranu odjeće i dječjih potrepština, danas su na tržištu vrlo popularne i modularne dječje komode. Naime, danas one najčešće dolaze u obliku modularnih elemenata koje se sastoje od:

  • Dijela za presvlačenje djece
  • Ladica
  • Prostora za pohranu u obliku polica

Kupnjom ovakve modularne dječje komode uvelike se štedi prostor te je isti vrlo pametno iskorišten. Naime, one najčešće na svom vrhu imaju postolje za previjanje koje ponekad čak dolaze s mekanim dijelom koje je vrlo udobno za vaše dijete. Kasnije se postolje vrlo lako makne te na vrhu dobivate slobodnu površinu na kojoj možete odlagati druge stvari, ovisno o dobi djeteta. 

Moderni i funkcionalni komadi dječjeg namještaja

Osim modularnog gornjeg postolja koje je danas najpopularnije kada govorimo o dječjim komodama, vrlo popularan je i drugi modularni koncept ovog modela namještaja, a on se sastoji od nekoliko vrlo korisnih dijelova. 

Tako je dječja komoda prvo klasična komoda za presvlačenje djece i pohranu njihovih potrepština, držač za kadu za kupanje i slično. A vrlo brzo se u kasnijim godinama pretvara u krevet za djecu što je iznimna ušteda te vrlo funkcionalno za sve. 

Birajte kvalitetu namještaja za djecu

Kod kupnje dječjih komoda od velike je važnosti izbor materijala od kojih je ona napravljena. Naime, one su vrlo važan dio svake dječje sobe te u velikom broju slučajeva one ostaju dijelom namještaja ove prostorije. Zbog toga je iznimno važno da budu napravljene od kvalitetnih materija, a najčešće se radi o drvetu

Isto tako, birajte dječje komode koje stoje na nogama kako bi vam čišćenje ispod njih bilo lakše, a ujedno se prevenira i oštećenje njihovog donjeg dijela uslijed pomicanja ili pak čišćenja vodom. Tada nerijetko dolazi do postepenog močenja drveta, njegovog napuhivanja i lomljenja premaza. Također, dobro je birati modele univerzalnog stila kako bi oni bili primjereni dječjoj sobi i u kasnijim uređenjima.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...