Krevet sa sofom – udobnost i praktičnost u jednom

Krevet sa sofom je praktičan i fleksibilan “dva u jedan” komad namještaja koji se samo jednim pokretom može lako razvući u udoban ležaj ili pak sklopiti, ovisno o potrebi.
Ovakav krevet je izuzetno funkcionalno rješenje za svaki stambeni prostor. Može izvrsno poslužiti za kratak odmor u sjedećem položaju, ali isto tako razvučena u ležaj može koristiti za dnevni otpočinak ili noćno spavanje. Krevet sa sofom je osobito koristan za one koji raspolažu s nešto manjim prostorom i kojima je svaki slobodan centimetar prostorije od velikog značaja.

Fleksibilnost i funkcionalnost

Sofe koje se mogu razvući u krevet su izuzetno fleksibilan komad namještaja. Odličan su izbor za gostinjske sobe – danju su sklopljene, ne smetaju i ne oduzimaju prostor, a noću se pretvaraju u udoban ležaj za očekivanog ili pak nenadanog gosta. Nemate li prostoriju namijenjenu za goste sofu možete postaviti i u dnevni boravak, što vam omogućuje da u svakom trenutku budete u mogućnosti na dva ili više dana ugostiti vama drage ljude.
Sofa koja se lako transformira u krevet je dobro rješenje i za dječju sobu. Dječje sobe su nerijetko nešto manje kvadraturom pa će sofa koja se može razvući za spavanje, a tijekom dana sklopiti, ostaviti djetetu dovoljno prostora za igru i razonodu u vlastitom kutku stana.

Šarolik izbor modela

Kreveti sa sofom su na tržištu dostupni u širokom asortimanu veličina, boja, tekstura i stilova. Možete birati između velikih ili mali sofa, modernih, klasičnih, minimalističkih ili nešto bogatijih stilova, između tamnih i svijetlih boja kao i raznih maštovitih tekstura. Zahvaljujući tako velikom izboru ove sofe mogu savršeno obogatiti svaki prostor. Na vama je samo da odaberete veličinu, teksturu, boju i stil prema karakteristikama vašeg interijera.
Ovisno o vašim potrebama i prostoru s kojim raspolažete možete birati između raznih oblika sofa. Tako u ponudi možete pronaći ravne sofe, kutne sofe, sofe s naslonom ili bez njega, jednodijelne ili višedijelne sofe itd.
Zašto bi kupovali dva komada namještaja – običnu sofu i krevet za spavanje kada njihovu funkciju može ispuniti sofa na razvlačenje. Odlučite li se za krevet sa sofom uštedjet ćete novac ali i dragocjeni prostor u vašem domu, a istovremeno nećete biti uskraćeni za udobnost i estetiku.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...