Tipski auto tepisi uljepšat će vašeg limenog ljubimca

Važno je obratiti pozornost i na to da su vlakna dobro utkana, kako ne bi s vremenom počela ispadati. Kod gumi tepiha za aute važno je provjeriti debljinu materijala, koja je najčešće najveći kamen spoticanja. Općenito govoreći, što je deblji materijal, to će on biti otporniji na pucanje, bušenje i grebanje, stoga radije uložite nešto više u model koji će trajati duže.

Tekstilni auto tepisi

Prednost tekstilnih auto tepiha prije svega je njihova udobnost. Meki su na dodir i izgledaju veoma luksuzno, a također omogućavaju i niz različitih načina personalizacije.

Tekstilni auto tepisi

Kod njih, osim boje materijala također možete odabrati i:

  •  uzorak, 
  • veličinu vlakana 
  •  logo – koji se može ušiti uz rub samog tepiha.

Ipak, odabirete li tekstilnu varijantu, važno je da pronađete kvalitetno izrađen i gusto pleten model, kako biste ga lakše mogli očistiti od nečistoća koje se mogu unijeti u automobil. Uz to, važno je imati na umu kako se tekstilni tepisi za automobil mogu smočiti, u kojem slučaju ih treba dobro osušiti prije daljnjeg korištenja, kako ne bi počeli ispuštati neugodne mirise. 

Gumi tepisi za auto

Gumi tepisi za auto najpraktičnije su rješenje za auto. Iako ponuda postoji, nešto je teže naći ih u drugim bojama osim crne, a općenito se mogu pronaći samo u jednobojnim varijantama. Glavna prednost gumenih tepiha za auto je njihovo jednostavno čišćenje. Kako guma ne upija vodu, uvijek ih možete otresti i oprati prilikom pranja auta te će oni za nekoliko minuta ponovno biti čisti i spremni za ponovno korištenje.

Ipak, važno je imati na umu kako se oni lako mogu zagrijati na velikim temperaturama, pa treba izbjegavati direktan dodir s kožom. Lako su dostupni i možete ih pronaći u brojnim specijaliziranim trgovinama s auto opremom Withcar.hu, a nerijetko i u većim supermarketima.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...