Zarada klikovima

Ostvarite dodatnu zaradu klikovima na reklame

Čuli ste da vam drugar zarađuje tako što klikće po sajtovima? To što on radi zove se Paid to click ili zarada klikovima. Ovaj način zarade ne zahtjeva nikakav trud, razmišljanje, uložen novac i slično. Ovo je u potpunosti legalan posao i odličan način da zaradite novac sjedeći u kući.

Zaradite novac klikajući

Da bi počeli sa ovim načinom zarade treba da otvorite Alertpay ili PayPal račun. To je račun gdje će vaš novac biti smješten. Kada ste napravili račun, trebate se registrovati na nekoliko PTC (paid to click) sajtova. Na što se više sajtova registrujete povećava se i vaša zarada. Kada vam stranica ponudi reklame, vi kliknete na njih i pričekate 30 sekundi. To su reklame svih kategorija koje ne morate ni gledati, dovoljno je samo da kliknete i sačekate malo. Stranica će vam ponuditi od pet do deset reklama u toku dana na koje trebate kliknuti, poslije toga novac je već legao na vaš račun. Svaki vaš klik je plaćen 0,01$, ali to zavisi od sajtova jer neki plaćaju više,a neki manje. Za veću zaradu tu su referali. Referali su ljudi koje vi dovodite. Postoji vaš lični link za preporuku (Referral link) koji šaljete svojim poznanicima da se učlane preko njega. To mogu biti vaši prijatelji, članovi porodice ili potpuni stranci. Za svaki njihov klik, vi zarađujete 0,01$. Kad se uhodate sa ovim, napravite svoj blog koji će vam pomoći oko zarade, a preko njega ćete pronaći još referala.

Ovo ne treba da vam bude primarna, već samo usputna zarada. Jer koliko ćete zaraditi zavisi od vas. Ukoliko radite sami možete zaraditi oko 15$ mjesečno, a sa referalima oko 30$, bitno je samo da klikate redovno. Vaš novac skupljajte pa podignite kad vam baš bude trebao, a do tada njega će se nakupiti. Još jedna jako bitna stvar, svu zaradu koju ostvarite možete podići u svako doba. Svi ovi sajtovi preko kojih ćete klikati su jako brzi i ažurni što se tiče isplate.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...