Brzo i jeftino mjenjanje stakla na telefonu

Današnji telefoni koriste se znatno više od onih u prošlosti, te su i znatno osjetljiviji. Zbog ekrana koji je osjetljiv na dodir i zauzima gotovo cijelu prednju stranu smartphonea, svaki pad uređaja može biti koban. Ako uređaj ne držite zaštićen u maskici i prilikom pada ste oštetili ekran, potrebno vam je mjenjanje stakla na telefonu. 

Brzo i jeftino mjenjanje stakla na telefonu
Mjenjanje stakla na telefonu

To je veoma zahtjevan proces i zahtjeva da ga obavlja profesionalac s iskustvom i znanjem. Nerijetko se događa da ljudi sami pokušaju promijeniti staklo i završe s uništenjem još nekog dijela uređaja. Kroz ovaj tekst upoznati ćemo vas s odličnim servisom uređaja i načinima na koje možete zaštititi svoj mobitel od oštećenja.

Servis mobitela Gizzmo

Bilo da ste oštetili ekran i potrebno vam je mjenjanje stakla na telefonu ili je vaš uređaj prestao raditi sam od sebe, Gizzmo servis nudi razne usluge popravka svih uređaja, bez obzira na model, marku i težinu oštećenja. U ponudi nudimo razne servise, poput:

  • Izmjene baterije uređaja
  • Promjene tipki
  • Zamjene kamere
  • Promjena ekrana i touch screena
  • i raznih drugih problema koji mogu uzrokovati kvar uređaja

Za razliku od drugih servisa koji su specijalizirani za određene marke, Gizzmo servis mobitela nudi popravak za sve marke uređaja, s originalnim dijelovima i garancijom. Osim toga, za vrijeme popravka telefona dobiti ćete zamjenski uređaj, te posebne pogodnosti kod kupnje opreme za telefon.

Mjenjanje stakla na telefonu

Oštećenje ekrana je najčešći kvar na mobitelima i ujedno najgori jer onemogućava korištenje. U slučaju kvara tipke ili kamere i dalje ćete moći koristiti mobitel, do ako touch prestane raditi njegovo korištenje je nemoguće. Zbog toga je potrebno mjenjanje stakla na telefonu Samsung ili neke druge marke. U ponudi raznih servisa možete pronaći original ekran ili zamjenski koji je puno jeftiniji, no ne nudi dobro iskustvo korištenja kao original. Naš savjet je da svakako uvijek birate original.

Zaštita stakla na telefonu

Kako biste izbjegli oštećenje i mjenjanje stakla na telefonu veoma je bitno pravilno zaštititi mobitel. Nakon kupnje mobitela uvijek prvo stavite na ekran dodatno zaštitno staklo, a mobitel držite u maskici. Danas mobiteli koštaju nekoliko stotina eura i veoma je bitno da ih pravilno zaštitimo i izbjegnemo popravke. 

Oprema za zaštitu

U ponudi Gizzmo.si web trgovine možete pronaći raznu opremu za vaš mobitel:

Jednostavno naručite putem web trgovine i paket sa stvarima će stići na vašu kućnu adresu za nekoliko dana.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...