Neizostavan dio svakodnevne rutine je i punjač za mobitel

Klasičan punjač za mobitel – onaj koji se uključuje u utičnicu  u zidu i dobije se uz svaki novi mobitel kojega kupimo – neizostavan je dio opreme za održavanje mobitela. Većina punjača za telefone danas dolaze u dva dijela, koji smanjuju broj stvari koje imate uz mobitel, a samim time i šansu da nešto izgubite. 

Najvažniji dio je adapter, popularno zvan i brick, koji će odrediti koliko će se brzo puniti vaša baterija. Danas se većina adaptera proizvodi po istom standardu, pa je različite mobitele moguće puniti preko istog punjača. Ipak, važno je provjeriti jesu li podatci na dva punjača za mobitel isti prije no što to napravite!

Punjenje telefona u hodu

Osim klasičnog modela, mnogo ljudi također kod kuće ima i prijenosne punjače za mobitel. Takozvani powerbank danas je neizostavan dio opreme za mobitel ako nam je on potreban tijekom cijelog dana, a često smo u pokretu. 

Punjač za mobitel - powerbank
Punjač za mobitel – powerbank

Torbice za mobitele

Osim modela mobitela koji imate i svih njegovih svojstava, također je veoma važno odabrati i odgovarajuću zaštitnu opremu koja će štititi vaš mobitel kada vam je to najpotrebnije, za vrijeme nezgoda. U internetskoj trgovini Gizzmo.hr možete kupiti opremu za zaštitu vašeg pametnog telefona. Bilo da vam isklizne iz džepa ili ispadne iz ruke, vaš mobitel vjerojatno je često u nezgodnim padovima.

Upravo radi toga, dobro je imati zaštitnu opremu poput torbice za mobitele, koje se mogu kombinirati i s maskama za mobitel, a nude dodatnu razinu zaštite za vas. Torbice za mobitele štite mobitel s svih strana – čak i sa strane ekrana – pa je on zaštićen za vrijeme pada, ali i od ogrebotina ako ga držite u džepu ili torbi.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...