Baterije za mobitele za bezbrižno korištenje

Tehnologija je unaprijedila naše živote u svakom pogledu, a glavna stvar koja nam omogućava njeno korištenje je struja. Svaka tehnološka stvar mora biti povezana s utičnicom ili ima bateriju koja ima određeni kapacitet. Mobiteli su odlična stvar, no svi smo doživjeli da nas baterije za mobitele izdaju baš u nekom važnom trenutku zbog svoje starosti i slabog kapaciteta. Rješenje na ovaj problem može biti zamjenska baterija za mobitel, koja će Vam vratiti dugotrajno korištenje mobitela, kao i na dan kad ste ga kupili.

Zamjenske baterije za mobitele

Baterije su ujedno i najčešći kvar kod mobitela. One s vremenom zbog mnogih ciklusa punjenja i pražnjenja gube kapacitet i traju sve kraće. Najjeftinije rješenje ovog problema su zamjenske baterije za mobitele, koje će Vam vratiti kapacitet kao kod novog mobitela.

zamjenske baterije za mobitele
Originalna zamjenske baterije za mobitele Samsung Galaxy J7 (2016) EB-BJ710CBE – 3300 mAh – bulk

Stariji modeli mobitela imaju mogućnost skidanja maskice i njena zamjena je veoma jednostavna, no kod novih modela koji imaju kompletno zatvoreno kućište, morat ćete zamjenu prepustiti nekoj stručnoj osobi. Ako ste primijetili da Vam se baterija brže troši, pokušajte je isprazniti do kraja i zatim ostaviti mobitel preko noći da se puni. Ako nije toliko stara, problem može biti u tome da je zbog raznih kratkih ciklusa punjenja „zaboravila“ svoj kapacitet i ne puni se do kraja. Ako to ne riješi problem, najbolje je kupiti novu.

Bežični punjač

Dodatna baterija za Vaš mobitel naziva se powerbank. Izgleda veoma jednostavno i razlikuje se prema veličini, o kojoj ovisi i koliki kapacitet ima. Ako je kapacitet baterije 10000 mAh, to znači da će mobitel od 2000 mAh moći napuniti 5 puta.

Bežični punjač za dva telefona odjednom

Upravo kapacitet je najvažnija stvar na koju morate obratiti pažnju prilikom kupnje. Ako Vam je baterija na određenom modelu mobitela slaba, tada je upravo ovo odlično rješenje za Vas. 

Gdje kupiti baterije za mobitele?

Za razliku od kupnje odjeće kod koje morate pogledati materijal ili vidjeti kako Vam stoji, najbolje mjesto za kupnju tehnologije je na internetu. Online trgovine nude znatno bolje cijene, a tehnologija nema veličine i ne razlikuje se po sastavu, te ćete biti sigurni da će odgovarati. Još jedna prednost, osim cijena, je i širok asortiman i dostupnost proizvoda. Jednostavno posjetite Gizzmo web trgovinu koja u ponudi ima razne zamjenske baterije za mobitele, odaberite bateriju koja Vam je potrebna i naručite.

Brzo i jeftino mjenjanje stakla na telefonu. Ukoliko imate samo slomljeno staklo imate sreće jer je zamjena stakla puno jeftinija od zamjene komplet ekrana. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...