Kvalitet zvuka kod Yamahe P-45

Kvalitet zvuka

Oni koji poznaju klavijature verovatno su čuli za Yamahinu AWM tehnologiju dinamičkog uzorkovanja. Čak je i ovaj manje skup model ima. Yamahini dizajneri zvuka snimaju profesionalnog pijanistu koji svira koncertni grand. Oni ga snimaju na svim različitim vrednostima, što vam pomaže da dobijete raznolikost zvuka prilikom korišćenja GHS akcije. Yamaha P-45 digitalni klavir najbolje koriste oni koji traže simulirane zvuke klavira.

Zvučnici

Ako želite klavijaturu sa ugrađenim zvučnicima, ovo bi mogla biti opcija za vas. Postoje dva zvučnika od 12 centimetara, svaki sa po 6 V ampera. Ovi zvučnici nemaju mnogo za poželeti. Zapravo, smatram da je njihova jedina upotrebljiva vrednost kao zvučnika za vežbanje. Iako zvuk nije jako glasan iz ovih zvučnika, uživat ćete u kvalitetu.

Ako želite da koristite digitalni klavir da biste izveli solo koncerte ili sa drugim ljudima, trebalo bi da se povežete sa zvučnikom ili PA sistemom koristeći audio izlaz. Izlaz je 1/4″, tako da ga možete koristiti i sa slušalicama. Mislim da je kvalitet zvuka preko slušalica najbolji od tri opcije.

Polifonija

Polifonija je jedna od najvećih promena koje je Yamaha napravio u P45 od svog prethodnika. P35 je imao polifoniju od 32 note, dok je ovaj model dostupan sa 64 note.

Udvostručavanje memorije na ovoj klavijaturi daje muzičarima dvostruko veću količinu nota koja se može reprodukovati u jednom trenutku.

Mana Akcije stepenovanja čekićem

Iako je tiši, nije toliko efektivan niti odgovarajući kao drugi težinski ključevi. Jedan primer za ovo je tri-senzorsko čekićno delovanje Casio-a. Izgleda da treba da žrtvujete neki kvalitet ako želite da bude tiši.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...