NordicTrack traka za trčanje je odličan izbor

Programi vežbanja

NordicTrack Commercial 1750 uključuje desetine ugrađenih rutina vežbanja, zajedno sa neograničenim programima iFit Coach koji su dostupni za preuzimanje. Obe vrste programa vežbanja usmeravaju brzinu i nagib trake da bi vam pomogli da postignete određene ciljeve poput „sagorevanje 200 kalorija“ ili „trčanje tri milje“.

50 ugrađenih programa dizajnirao je sertifikovani lični trener. Izaberite iz četiri kategorije: intervalni trening, brzinski trening, sagorevanje kalorija i kontrola otkucaja srca. Ovi unapred programirani treninzi ne ostavljaju mesta nagađanjima. Dodajte svoj iPod ili tablet računar za zabavu na traci za trčanje i vreme će proleteti!

Još uzbudljiviji su iFit Coach treninzi, jer oni omogućavaju korisnicima da praktično obilaze svet. Doživite novu destinaciju svaki put kada trenirate ili ponovite omiljeno i pokušajte da nadmašite svoje stare statistike. Možete trenirati solo duž ruta Google Maps ili raditi sa trenerima slavnih poput Jillian Michaels.

iFit Coach razvrstava programe treninga na traci za trčanje po nivou teškoće, olakšavajući pronalazak pravog izazova za vaše potrebe. Aplikacija takođe daje preporuke za vežbanje na osnovu vaših nedavnih aktivnosti i fitnes ciljeva.

Karakteristike

Površina vežbanja je velika 22” x 60 ″, tako da ima dovoljno prostora za potpuno vežbanje. Gazište je visokokvalitetno, dvoslojno i otporno na istezanje. Maksimalna brzina mu je 12 mph, a domet nagiba od -3 do 15 odsto.

Komercijalna meka paluba omogućava mnogo manji uticaj na vaše zglobove u odnosu na spoljašnju stazu. Ova funkcija pomaže korisnicima da treniraju duže i sa manjom šansom za povrede. Takođe se može deaktivirati kako bi ste se pripremili za takmičenje na otvorenom.

Fabrička garancija pomaže da ova iFit traka za trčanje bude najbolja kupovina za vežbanje kod kuće. 10-inčni HD ekran prikazuje programe vežbanja i web. Pored toga, 1750 ima prostora za tablet računar, tako da možete koristiti i druge aplikacije za vreme vežbanja.

Precizno praćenje rada srca pomaže korisnicima da treniraju na idealnom nivou napora. Uz svaku NordicTrack traku za trčanje isporučen je I bežični kaiš, a možete dobiti i očitavanje pulsa sa senzorima na konzoli. Grudni kaiš takođe radi sa iFit tragačem podataka, koji je besplatan uz prijavu na iFit Coach aplikaciju.

Tri ventilatora za vežbanje, svi sa podesivom brzinom, hladiće vaše lice i telo tokom trčanja. Dok će vam dve ladice za odlaganje i dva držača za piće olakšati vaš trening sa udobnošću.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...