Perike od prave kose za nadomjestak izgubljenog vlasišta

Današnji užurbani način života ostavlja razne posljedice na zdravlje i pravilno funkcioniranje našeg organizma. Stres i razne druge bolesti mogu uzrokovati ispadanje kose i probleme s njenim ponovnim rastom. kod muškaraca ćelavost više nije tabu tema i mnogi bez obzira na to što imaju kosu biraju se brijati do kraja. Ženama kosa predstavlja jedan od glavnih aduta ljepote i gubitak kose može biti prava noćna mora. Srećom, danas postoje perike koje će se idealno uklopiti na vašu glavu i izgledati kao prave.

Perike od prave kose su najbolje rješenje, jer nakon njihovog postavljanja oni će vam vratiti izgubljenu kosu i učiniti vas ponovno ženstvenima. Osim toga, omogućavaju i sve druge stvari kao s pravom kosom, poput pranja, feniranja ili peglanja. Više o njima donosimo u nastavku teksta.

Perike od sintetičkih vlasi

Najjeftiniji izbor za kupnju su perike od sintetičkih vlasi. One će odlično poslužiti kao zamjena za kosu, no neće izgledati sasvim prirodno i moglo bi privući neka neželjena pitanja.

Perike od sintetičkih vlasi
Perike, svih dužina i boja

Budući da do ispadanja kose dolazi posljedicom neke bolesti, sigurni smo da niste raspoloženi za česta pitanja oko gubitka kose, već želite zamjenu koja će izgledati kao prava. Ako vam budžet to dozvoljava, perike od prave kose su najbolji izbor.

Perike od prave kose 

S perikom od prave kose gotovo da neće biti vidljivo da to nije vaša kosa. Osim toga, takva perika omogućava vam i razne druge prednosti:

Sintetičke perike reagiraju na toplinu i ne podnose dobro razne utjecaje kemikalija. Zbog toga ne bi trebale biti vaš prvi odabir za ovako važnu stvar. 

Odabir perike

Prilikom odabira perike morate imati nekoliko stvari na umu. Prva je da odaberete vašu prirodnu boju kose, kako bi gubitak bio zamijenjen i neprimjetan.

Video: Moja kolekcija sintetičkih perika

Također, birajte kvalitetne perike koje će biti dugotrajne, a ne da ih morate kupovati prečesto i tako mijenjati svoj izgled. Perike od prave kose traju znatno dulje od sintetičke, a osim toga i puno bolje izgledaju.

Kupnja perike

Vjerujemo da niste od volje odlaziti u dućan u potragu za perikom, stoga vam donosimo puno bolje i jeftinije rješenje. To je kupnja perike online, putem web trgovine Top Extensions. U ovoj web trgovini uz perike možete pronaći i razne dodatke za vašu kosu, poput ekstenzija ili produžetaka. Perike s prirodnom kosom možete nadopuniti s ekstenzijama i tako u potpunosti promijeniti svoj izgled. Jednostavno odaberite sve što vam je potrebno i izvršite narudžbu te će paket biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...