Ključne karakteristike Predatora 2000

Pre nego što kupite generator, treba da napravite istraživanje o različitim tipovima generatora. Takođe, treba da uzmete u obzir njihove ključne karakteristike i razlike. Analizirali smo ključne karakteristike generatora Predator 2000 i objasnili u našoj recenziji o Predator generatoru šta ga čini drugačijim od drugih generatora.

Veličina generatora

Naravno, veličina je važan faktor u procesu donošenja odluka za pravi generator. Većina generatora je velika i teška. Čak i ako su veoma moćni, prenosivost može biti veliki problem u takvim slučajevima. Prenosivi inverter generаtor Predator 2000 je veoma kompaktan i prenosiv, što ga čini veoma vrednim. Uprkos činjenici da je mali, on će vam obezbediti dovoljno energije za hitne slučajeve ili spoljne uređaje.

Cena

Prenosivi inverter generаtor Predator 2000 će obezbediti dobru količinu energije za osnovne uređaje i elektroniku. A cena ovog generatora ga čini relativno jeftinim. Naravno, ako trebate više snage i kvaliteta, trebali biste razmisliti o plaćanju veće cene.

Izlazna snaga

Prenosivi inverter generаtor Predator 2000  obezbeđuje 1600 vati i ocenjen je da obezbeđuje 2000 peak vata. Njegova moć može se činiti nedovoljnom u određenim okolnostima, na primer, velikim prekidima napajanja. U svakom slučaju, njegova snaga je dovoljna za male kućne aparate ili hitne slučajeve.

Takođe je dovoljan za kampovanje, zabave u dvorištu i druge događaje na otvorenom, prenosivi inverter generаtor Predator 2000 može biti pravi generator za vas. Inženjeri iz kompanije su ga testirali da je u stanju da napaja nekoliko uređaja istovremeno. Nekoliko sijalica, ventilatora, LED televizora može se napajati ovim generatorom, što je više nego dovoljno.

Čista struja

Čista i stabilna struja je najbolja karakteristika koju ovaj generator nudi.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...