Medigo je broj jedan mjesto za medicinsku njegu

Jedna od najpoznatijih medicinskih firmi na ovim prostorima je Medigo, koja već dugi niz godina distribuira razne medicinske proizvode za njegu. Kroz sve ove godine rada stvorila je prepoznatljivo ime koje je postalo drugi naziv za kvalitetu kad je u pitanju medicinska oprema i njega. 

Osim proizvoda, glavna ideja Mediga je kompletna usluga za njegu i skrb o bolesnicima kod kuće, stoga će i svojim stručnim savjetovanjem pomoći u svim stvarima koje vas zanimaju oko brige za bolesnike. Kroz ovaj tekst ćemo vas detaljnije upoznati s raznim proizvodima i uređajima koje nude u svojem širokom asortimanu proizvoda.

Razna oprema i uređaji

Medigo firma uključuje širok asortiman proizvoda u kojima se mogu pronaći:

 • razna medicinska pomagala
 • uređaji za skrb o bolesnicima
 • sanitarni pribor
 • i razni drugi medicinski proizvodi i oprema

Bilo da tražite tlakomjer, termometar ili neki važniji uređaj koji će vam pomoći u brizi za starije ili nemoćne osobe, u asortimanu firme možete pronaći sve što vam je potrebno.

Osim proizvoda, glavna ideja Mediga je kompletna usluga za njegu i skrb o bolesnicima kod kuće, stoga će i svojim stručnim savjetovanjem pomoći u svim stvarima koje vas zanimaju oko brige za bolesnike.

Medicinska pomagala

Jedna od najbitnijih stvari kod brige oko nemoćnih ljudi su medicinska pomagala u koje spadaju:

 • hodalice
 • kolica
 • štapovi za hodanje
 • posebni medicinski kreveti za dugo ležanje

Osim odlične kvalitete, Medigo proizvodi su i posebno prilagođeni za bolesnike, a za sve je moguće posebno kupiti i rezervne dijelove.

Nemojte zaboraviti ni na raznu higijensku opremu, poput pomagala za mokrenje, održavanje higijene bolesnika i slično. Sve to je neophodno za skrb oko bolesnika kod kuće. Zbog dugog ležanja i osjetljivosti, bolesne osobe moraju biti čiste i potrebno se je redovno brinuti o njihovoj higijeni, a bez pomagala to bi bila mukotrpna misija.

Oprema za brigu 

Kako bi mogli nesmetano brinuti za bolesnika, potrebna će vam biti i oprema poput:

 • sterilnih rukavica
 • maske
 • dezinfekcijskih maramica i sredstva

Sterilno okruženje je ključno za brigu oko stanja bolesnika i sprečavanje pogoršavanja zbog slabog imuniteta.

Medigo zdravlje i ljepota

Osim medicinske opreme i raznih uređaja za brigu oko starijih i bolesnih, Medigo firma u ponudi ima i razne proizvode koji će olakšati održavanje ljepote i njege tijela. To mogu biti setovi za manikuru i pedikuru, kao i razne druge stvari poput uloška za stopala. U širokom asortimanu proizvoda ove firme pronaći ćete sve što vam je potrebno i biti će prva i zadnja stanica koju morate posjetiti prilikom nabave opreme za brigu.

Imajte na umu da su svi proizvodi prošli razne faze testiranja i da su potpuno sigurni za korištenje.

Čitajte i sljedeći članak: Bolni čvorići koji mogu implicirati ozbiljnije bolesti

Granulom je naziv za čvorić načinjen od upalnog tkiva kojim tijelo odgovara na neku infekciju.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...