Moderne ženske tajice

Uzlet popularnosti tajica natjerao je proizvođače da od ovog jednostavnog odjevnog predmeta stvore dizajnerska čuda, pa su upravo zbog toga danas tajice dostupne u raznim modelima i oblicima. Izrađene sa kombiniranjem raznih sportskih tkanina, pod preciznom izradom omogućavaju savršen omjer udobnosti i potpore. Anatomski kroj kojim se ženske tajice mogu pohvaliti idealno oblikuje žensku figuru i naglašava siluetu, a uz to daje i definiciju i izgled mišićima.

Nove moderne ženske tajice imaju i svojstva da odbijaju znoj, te ne stvaraju neugodne mirise što je uslijed vježbanja u teretani, nekog drugog oblika vježbanja poput fitnessa ili pak trčanja nerijetko bio slučaj koji je stvarao probleme ženama.

Push Up ženske tajice

Kako je lakše preuveličavati nego raditi, tako su se na tržištu unazad nekoliko godina pojavile push up tajice koje stražnjici daju vizualni efekt veličine i oblikovanja. Nakon push up grudnjaka koji povećavaju ženska prsa i tajice su se pojavile u ovom obliku i izazvale pravu pomutnju kod žena. Nošenje ovog oblika tajica najpopularnije je ispod hlača, no neki skuplji modeli mogu se nositi i bez ičega preko. U svakom slučaju push up ženske tajice služe svrsi i naglašavaju stražnjicu, te mnoge žene ne mogu odbiti ovaj trik kojim postaju znatno privlačnije muškoj populaciji.

Hulahopke su tajice?

Iako većina ljudi miješa ova dva pojma i smatra da su sinonimi, hulakopke se ne svrstavaju pod tajice. Hulahopke su dugačke čarape, a glavna razlika u odnosu na tajice im je ta što su znatno tanje.

Hulahopke se nose najčešće ispod robe ili haljina, dok je tajice moguće nositi i kao jedini odjevni predmet. Nerijetko se hulahopke ukrašavaju sa raznim uzorcima, od točkica i cvjetića, pa sve do raznih životinjskih printa, a neki ih nazivaju i najlonkama.

Gdje kupiti ženske tajice?

Danas je online dostupno sve, od tehnike, namještaja do obuče (sandale, …), pa je tako i ženske tajice moguće kupiti online. U web shopu fitshop.si po niskim cijenama možete naći sve vezano uz fitness i trening. Tajice su neophodna roba za žene koje se bave sportom, a osim udobnosti naglašavaju i ženski seksipil. Posjetite fitshop.si i u svega par klikova miša nakon odabira naručite tajice po niskoj cijeni. Nakon narudžbe u svega nekoliko dana kod vas je paket i trening može početi!

Kistovi za šminkanje danas su nezaobilazan dio rituala uljepšavanja svake moderne žene. Mogu vam uštedjeti vrijeme i šminkanje učiniti pravim zadovoljstvom. Više o njima možete pročitati ako slijedite linku.

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...