Sve veća potražnja za led žaruljama za auto

Mnogi proizvođači auta troše velika sredstva na istraživanje najbolje rasvjete, koja će zadovoljiti nekoliko kriterija. Kao glavni kriterij ističe se odlična iluminacija, ali u isto vrijeme i niski troškovi proizvodnje kako žarulje koje se ugrađuju ne bi mnogo povisile krajnju cijenu auta. Xenon rasvjeta pokazala se kao dobro rješenje što se tiče iluminacije, ali cijena ugradnje je mnogima bila preskupa. Led žarulje za auto h4 su se nametnule kao odlično rješenje, sa zadovoljavajućom cijenom ugradnje za mnoge vozače.

 

Jednostavna naknadna ugradnja

U većini auta ugrađene su klasične halogene žarulje. No, one ne pružaju zadovoljavajuću razinu svjetlosti pri noćnoj vožnji i nemaju vrlo dug životni vijek. Mnogi tome ne pridaju puno pažnje, ali kad jednom umjesto njih postave led žarulje za auto h4, onda vide ogromnu razliku. Naime, prva razlika vidi se odmah, a to je ouno veći snop svjetlosti zbog čega će svjetlost biti puno intenzivnija. Vidjet ćete još bolje i dalje ispred automobila, ali svjetlost će se raspršivati i dodatno sa strane. A drugu razliku osjetit ćete kroz duži period, jer led žarulje za auto h4 imaju duži životni vijek. Na taj način ćete kroz duži vremenski period ostvariti značajnu uštedu.

Različite cijene po trgovinama

Led žarulje za auto h4 se dosta razlikuju po trgovinama. Brojni proizvođači uključili su se u tržišnu utakmicu i krenuli s njihovom proizvodnjom. To i ne čudi, s obzirom da sve više ljudi otkriva njihove prednosti i sve češće svoje halogene žarulje zamjenjuju s ovom novom vrstom. Ovisno o proizvođaču, razlikuje se i njihova cijena. Oni nešto poznatiji proizvođači drže i nešto višu cijenu, dok se novi igrači na tržištu pokušavaju probiti s nešto nižim cijenama.

https://www.youtube.com/watch?v=upJ57QVC850

Ako ste se odlučili kupiti led žarulje za auto h4, provjerite ponudu lokalnih trgovina, ali svakako provjerite i što se nudi na Internetu. Naime, brojne internetske trgovine također u svojoj ponudi imaju ove, ali i brojne druge LED sijalice za auto i to ponekad po nešto nižim cijenama. Naravno, ako ih naručite putem Interneta, morat ćete pričekati neko vrijeme da vam stignu na kućnu adresu, ali ako želite uštedjeti, onda to ne bi trebao biti problem.

Prečitajte više o tome kako su cerade za auto najbolja zaštita za vaš automobil dok je parkiran na parkingu.

Ulazi u crveno?! To znači da Vam je potreban nov ili polovan hladnjak za auto. Ovde se nalaze servisi auto hladnjaka, pronađite jedan za sebe! Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

You may also like...